Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

България може да подкрепи идеята за зелен паспорт за ваксинираните в ЕС

Производителите на ваксини трябва да спазват договорите с ЕК, за да не поставят под риск ваксинационните планове, каза премиерът

   1| 2    
1
 
7
 
12
neon7 до: zelka007
преди 1 месец
''откъде на къде някой ваксиниран е длъжен да стои с пещерните хора в едно блато''

Нали затова си се ваксинирал(гарантирал;застраховал) да не те е страх като излизаш. Неваксинираните не ги мисли ... те "рискуват' !
4
 
0
 
11
zelka007 до: V.At.
преди 1 месец
по темата за подвъпросът ... :))) ... ми никой не го грее кво става в нигерията със сняг , но няколко елемента държат да ни занимават постоянно с треторазрядната бензиноколонка ... не съм на ясно защо се отделя такова внимание на тази държава , освен че им се плаща на петоколонниците ала дядя вова затова ...
6
 
0
 
10
zelka007 до: Един Българин
преди 1 месец
откъде на къде някой ваксиниран е длъжен да стои с пещерните хора в едно блато ... ?! седите си и си чакате резултатите от тестовете ... :)))
2
 
6
 
9
neon7 до: V.At.
преди 1 месец
Нали трябва да изкарат несъгласните- путинисти!
2
 
5
 
8
преди 1 месец
Шведите си живеят не им трябват вакспорти !
https://www.facebook.com/slatinovic/videos/10217826120835839
1
 
7
 
7
преди 1 месец
Това е чиста проба отнемане на права,изнудване (да си сложите ваксина-опитни мишки на фарма мафията)и нищо друго ! Поръчка - Бил Гейц и Ко.

Microsoft, Big-Tech Coalition Developing Rockefeller-Funded COVID Passports

A coalition of big tech companies, including Microsoft is developing a COVID passport, with the expectation that a digital document linked to vaccination status will be required to travel and get access to basic services.The group is calling itself the Vaccination Credential Initiative (VCI), and includes Microsoft, Salesforce and Oracle.
https://summit.news/2021/01/15/microsoft-big-tech-coalition-developing-rockefeller-funded-covid-passports/

Bill Gates: Coronavirus Means We Need ‘Digital Certificates’ To Prove Who Received Vaccine MARCH 19, 2020 ????? https://newspunch.com/bill-gates-coronavirus-means-need-digital-certificates-prove-who-received-vaccine/
ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО!
1
 
9
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Именно и това е най-краткия път към загуба на изборите при 20% желаещи да се вкасинират.

От къде на къде някой си с ваксина за грип ще има повече права от друг, който го е гризжа за живота и здравето му и най-малкото иска да мине време да се изтества с реални данни да се види от коя колко и какво странични ефекти има.
8
 
3
 
5
Стоян Петров до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще трябва да си по-обстоятелствен с Вова-та. За него ***, орално, назално,....... са мъглявината Андромеда. Обясни му с думи прости, че когато отиде в руското посолство за да го ваксинират, всъщност ще го ......... Макар че не знам, да не тръгне всеки ден да се "ваксинира", ама то това си е личен избор. Все пак и за нас ще е отполза, ще проветри малко форума.
2
 
9
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Подвъпрос!
Наистина ли толкова ви интересува какво става в Русия и какво прави Путин, че непрекъснато обсъжданията във форумите се свеждат до това?
1
 
10
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Зеления" паспорт е поредна разделителна линия. Но очевидно някои не правят разлика от футболен мач по телевизията и реалния живот.