Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Байдън изнесе урок по демокрация на Меркел

Призивът на американския президент за борба с авторитаризма поставя на изпитание бизнес подхода на германския канцлер

2
 
3
 
7
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Байдън заплашва да осветли бизнес подхода на Меркел към лелеяните европейски ценности.а бизнесът в Украйна на синчето???за 6 +++ за 5+++++. Дайте да сме реалисти!
2
 
7
 
6
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
А малко да намалите степента, с която четкате Байдън?Все едно мед му капе от устата (и петмез от ***).Почва да ми прилошава, все едно чета статия за Червенков в Работническо дело 1953 г.
2
 
6
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Американците да се оправят. ЕС има за съседи англичани, руснаци, мюсулмани и африканци. Авторитаризма в момента е единственото решение. Европейците не искат вече демокрация и Меркел и компания с удоволствие ще им даде нещо друго. А Орбан е нищо повече от пионка на Меркел.
5
 
3
 
4
zelka007 до: Hahoto2
преди 9 месеца
айде пак ти се привиждат зелени схеми ... :))) ... я виж в нова зенландия как го къдрят ... решили са 70-те години че ще бъдат територия чиста от ядрени централи и оръжия , иначе са имали проекти . имали са над 3ГВт мощности на фосилни горива , но поетапно закриват и не строят нови . само ще поддържат известно време газови централи за заместващи мощности ... https://***.transpower.co.nz/power-system-live-dataобективно ли е ... ?!
4
 
9
 
3
Hahoto2 до: michaelis23
преди 9 месеца
П. Нейков ми се струва, че се специализира в преводи на високо патетични и "либерално-демократични" пасквили, все по-често нямащи нищо общо с реалността. Според мен полезността за аудиторията от подобен материал от 0 до 10, е някъде -3, като включим загубата на време, за четене. Подобни "правилни" статии се бълват в Инвестор на кило, в едно с "умнотиите" за зелената сделка и оформят цялостното изключително "прогресистко" усещане на сайта, за сметка на ОБЕКТИВНОСТТА! Така политиката и нейните внушения изместват истинската журналистика, сблъсъкът на мнения и идеи, показването на различите страни на проблема. Формирането на представа за истината на базата на многообразието от фактите, тук това липсва. Има все още по някоя икономическа статия - попадение, но това залитане, тези неолебирални нравствено-дедаактични внушения са далеч от качествената журналистика.
1
 
7
 
2
преди 9 месеца
Политиката на Германия винаги е била апотеоз на лицемерието.На думи са първи борци за човешките правдини, стига да не им пречи на келепира.
4
 
6
 
1
преди 9 месеца
ауууу да се вадят тефтерите кат в С.Корея и да се пише какво е казал мавзолея че утре може и да го нема вече ...