Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Новата „валута на света“ може да достигне цена от 1 млн. долара

Трейдърите с бичи настроения спрямо биткойна вярват, че един ден криптовалутата ще надмине по пазарна капитализация долара, споделя Джеси Пауъл от Kraken

   1| 2| 3    
2
 
0
 
21
khao до: viktor123
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
а ти колко хляба си купи с биткоин ?
3
 
7
 
20
Dr. Vatnikov до: ПИЧ
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
И какво точно му е голямата работа? Класическа пирамида, фунамент нула, поддържа се единствено от новопривлечени баламурници, вврващи, че утре ще забогатеят.Но и при пирамидите е така - първите ще изкарат добре, последните....ще станат клиенти на Софийска вода.
5
 
5
 
19
преди 8 месеца
Не знам дали ще стигне милиона, амма голяма работа си е Биткойна, особено в днешните времена на обезенка на основните валути - долара и еврото и яната
2
 
7
 
18
zelka007 до: Mirilai-lai
преди 8 месеца
обикновен маркетинг , действа на подсъзнателно ниво на ограничените индивиди ... :)))
1
 
8
 
17
преди 8 месеца
и все пак, защо " новата валута на света" я изобразяват като златна монетка, а не като черно лале, примерно....
0
 
3
 
16
IQ96 до: фиг.1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
"Но рискът трябва да е добре премерен и винаги трябва да имаш "план Б" в случай, че нещата не се получат."На 100% вярно, но това не значи, че само от криптовалута може да се печели! и от търговия с имоти също може, а този, който не си мери краставицата на изхода: е ще фалира.
1
 
5
 
15
IQ96 до: viktor123
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Хартийките стават поне за тапети и някои други цели;-)А блокчейна: все по-бавен и енергоемък.
1
 
5
 
14
фиг.1 до: Mechkata
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Два пъти досега съм купувал биткойни и двата пъти продадох когато реших, че цената е станала твърде висока. Всъщност, първият път тя продължи още доста да расте, но все пак изкарах добра печалба, тъй че го отчитам като успех. Дали мисля, че ще има нов голям срив? Да, това е много вероятно. Вече забелязах определен модел в движението на цената. Но когато достигне дъното, бих купил отново. Да поемаш риск е една от радостите на живота. Но рискът трябва да е добре премерен и винаги трябва да имаш "план Б" в случай, че нещата не се получат.
1
 
6
 
13
Mechkata до: фиг.1
преди 8 месеца
Сигурното в тоя живот е само едно - че рано или късно ще излезеш през вратата над която пише EXIT с краката напред.Не съм чула и аз някой да се е разорил директно от биткойн - само забравени пароли и хакнати акаунти, ама то е почти същото.Та докато големите играчи (контролиращите цената на биткойна) се възползват от виртуалната валута като финансово убежище ще ликувате...до момента в който не решат, че кинтите им трябват за нови проекти, инвестиции, дойде ново сътресение, спекулация или загуба на интерес, както се е наблюдавало вече...тогава ще сте от онея глупаци, както каза, които не са вложили повече от колкото са готови да загубят.
3
 
4
 
12
фиг.1 до: Mirilai-lai
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Като стана въпрос за имоти, какво ще кажеш за тези, дето се назобаха с твърде големи кредити и после им взеха жилищата, защото не можеха да си плащат вноските? Аз досега не съм чул някой да се е оплакал, че се е разорил от биткойни. Дори и глyпаците знаят какво е рисков актив и не влагат повече, отколкото могат да си позволят да загубят. Докато именно "сигурните" инвестиции доведоха толкова народ до непреодолими загуби. А разни Мечки и други горски живoтни, щом сте толкова големи скептици относно биткойна, вместо да коментирате, влизайте на късо.