Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

България е сред страните в ЕС с най-висок дял на жените мениджъри

Въпреки че жените представляват почти половината от всички заети лица в ЕС (46%), те са слабо представени сред мениджърите (34%)

1
 
1
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тука ни трябва ИК да изравни мъжете на жените, не обратното.
0
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
НЕзная дали съм прав. Ако може нкой да потвърди... но по наблюдения, шефа/собственика или патрона вместо да плаща за секретарка, я назначава за менидръж и и казва какво да прави няколко пъти седмично ...в леглото "по работа"... Черепа беше потвържданието на думите ми. И съм работел на такива места... Някои мениждърки се издигат и до съпруги или майки. Също ми прави впечетелние, че са много красиви някои менъждърки/ като на сайта /. От опит зная, че е трудно да се намери много красива и много умна жена еднеовременно - търсил съм - кът са, все пак за лидер се изсикват много качества... Това исках да споделя.
Красотата и абицията на някои красиви жени и нуждите на някои богати мъже създават Ж мениджъри :)
3
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
България с най-много жени управители, България най-бедна в ЕС? Потенциална корелация, достатъчно политически некоректна ли е за да я отбягваме като чумата?
1
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Слайда от Евростат е странен- бизнес обеклото за жени е костюм- сако и панталон, или костюм- миди пола до средата на коленете, права или тип молив, отново с дамско сако. Така, както е изобразено на картинката, жената прилича на някаква раздърпана повлекана- плътната блуза е в панталона, жената е с ниски обувки, изобщо- не се разбира дали е биологична жена или не... Поне да я бяха изобразили с обувки с дамски токчета, но не- нали е важно да се уважават и всички глбти, особено транссексуалните ''мъж-към-жена''...
3
 
7
 
1
преди 1 месец
затуй сме го запретнали такъв чепат ...