IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БВП и производителността на труда ще са във фокуса на седмицата

Българската народна банка ще публикува данни за дейността на застрахователни и презастрахователни дружества през декември 2020 г.

09:50 | 08.03.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат нови актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за икономиката и финансите на държавата.

В понеделник (8 март) няма обявени събития.

Във вторник (9 март)  Националният статистически институт ще публикува данни за заетост и отработени човекочасове през четвъртото тримесечие на 2020 г.

Ще излязат предварителни данни за брутния вътрешен продукт (БВП) на национално ниво за четвъртото тримесечие, както и за цялата минала година.

НСИ ще информира какви са годишните данни за производителността на труда през 2020 г. и за последното тримесечие на миналата година.

Ще получим годишни данни и за местата за настаняване през 2020 г.

В сряда (10 март) от НСИ ще разберем какви са продажбите в промишлеността, строителството и търговията за януари 2021 г.

В четвъртък (11 март) 2021 г. НСИ ще даде статистика за местата за настаняване през януари 2021 г.

В петък (12 март) статистиката ще обяви какъв е стокообменът на България през декември 2020 г.

В последния работен ден на седмицата Българската народна банка ще публикува данни за дейността на застрахователните и презастрахователните дружества през декември 2020 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:42 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още