Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Паричните помощи - панацея за бедните в САЩ

Вместо да работят върху бъдещето си, бедните хора са в капан от необходимостта да плащат нястоящите сметки

0
 
3
 
6
scott до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
пише, че са получавали по 500 долъръ, които са харчили за плащане на сметки. имам близки в Аляска, от тях знам, че не им дават пари като помощ за отопление, а ваучъри, с които не може нищо друго да си купиш. Плюс, че чековете на Тръмп бяха развъртени яко на борсата. еий така събрах 2 и 2 и реших, че новине 1400 пак са натам. И най-вероятно, няма да сгреша.
1
 
3
 
5
zelka007 до: scott
преди 6 месеца
вторият и третият абзац отдолу нагоре ... :))) ... не влизай в чехлите на дядя вова , само заглавията да четеш ...
2
 
1
 
4
scott до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
къде видя "плащане на сметки за ток и газ"? Крек за седмицата - останалото спекулативен капитал, който се развърта с цел бързо умножение. Така ше се ползват. Имало сметки? Ало, "качеството на живот" се разваля при техното плащане. ше има нови стимули, ше се земе още кредит, нали така.........
1
 
6
 
3
преди 6 месеца
Ако бедните в САЩ се спасяват с тия помощи,то САЩ са реално бедна държава с шепасупер-пупер богаташи.
4
 
1
 
2
zelka007 до: scott
преди 6 месеца
и с чек от $1400 еднократно колко биткойна ще купи ... ?! или с месечна добавка за деца от $300 за няколко месец ... ?! това само ще им плаща сметките за ток и газ ... нищо друго ... !! което ще помогне на комуналните компании да не закъсат ... :)))
1
 
3
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
вай,вай....статия от "работнически дело" в стил: петилетката за 3 години.Паричните помощи, американците ги ползват кат некой ***, закопчан за крека. майка му, дава пари да си плати сметките и да се лекува, *** си купува крек и залага останалото на борсата, за предпочитане у биткойни, щото му казали, че утре ше стана 1 милка за брой. Хубавото е, че си изяснявам логиката на койните. нови стимули-ново поскъпване, край на стимулите: даун на цената. Тез 1.9 трилки вече се изпариха, койна ке падне до 45-40 хилки за брой. Кво да ги правиш, деца. тука сме калени с кво ли не и дешифрирен на моментът.