Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Боян Рашев: ЕС има нужда от протекционизъм под формата на въглероден данък

Облагането на въглеродните емисии ще доведе до търговски войни, прогнозира управляващият партньор в Denkstatt България

0
 
0
 
8
abdul до: korn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ЕС? Няма такова нещо като ЕС. ЕС не присъства на масата за преговорите за бъдещето.
1
 
2
 
7
korn до: ing5rov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ей много сте нагли. Позволихме ви да дойдете тук и да се почуствате хора, но си останахте полоучовеци. Кво ще направите, ще се взривите на някой площад в имато на Алах ли?
0
 
2
 
6
ing5rov до: korn
преди 6 месеца
"Ако се налага от време на време ще бомбим мюсулманските катуни и ще им правитизираме петрола."Ами ше се наложи и да ядете дървото... "от време на време " : )))
4
 
1
 
5
korn до: abdul
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ЕС отдавна е в открита търговса война със САЩ, Великобритания и Китай. Може би си пропуснал последните 4-5 години. Явно и не си запознат и с географията на Европа, не си внимавал в час на времето и може би не си пътувал и работил из Европа. За газа отбелязах как ще става, има и други варианти които се развиват-газ и петрол има в Европа и то много. Ако се налага от време на време ще бомбим мюсулманските катуни и ще им правитизираме петрола. Кофти звучи но живота е суров Абдуле.
0
 
5
 
4
abdul до: korn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ЕС е ресурсно джудже не само откъм петрол и изобщо не е самодостатъчен.ЕС няма шанс в открита търговска война.. не просто индустрията би имала проблем. Хората ще трябва да минат на фотосинтеза.
2
 
0
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Да, бе държави като Дания, Австрия, Германия и Франция ще си разрушат икономиките и стандарта в името на планетата. Глупости. ЕС става анклав и се изолира. Неща които до сега се произвеждаха в други държави почват да се произвеждат в ЕС. Който спазва стандартите ще продава в ЕС, желаещи ще има, както и желаещи за европейските стоки. Зелената сделка е протекционизам и продължение на търговската война която започна преди години. ЕС така или иначе си е самодостатъчен, огромно население, пари има, пуска се тръбата с газ от Русия и всичко е ок.
0
 
3
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Идеята на емисиите по дефиниция е контрол и търговска война. На въгл. емисии, на валутните емисии, на бондовите емисии...Емитента е*е.Екологията е за наивници.
0
 
3
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ех Боянчо, това би било чудесно, само ако всеки може да търгува (купува, продва И ПЛАЩА) с емисии. Вече се начисляват емисии в отделни пера на самолетни билети напр. Като ще го играем свободен пазар не е ли редно да може и да се плаща с емисии?Това си е рекетьорска схема за луди жаби отвсякъде..