Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Ще успее ли Турция да овладее инфлацията?

Затягането на паричната политика е причина за успокояване на турската валута, посочи Красимира Паунина, изпълнителен директор на Селект Асет Мениджмънт

0
 
1
 
2
преди 2 месеца
няма да успеечасове след като вдигна лихвата гуверньора беше уволнен от султана.в резултат лирата се обезцени драматично през уикенда. ще видим днес как ще се държи, но нещата не отиват на добре.
1
 
1
 
1
преди 2 месеца
Сегашното неправилно емитиране на турски лири причинява неограничени щети.Със злокобната процедура, колкото повече е икономическия растеж в Турция толкова са по-големи щетите. Турция е жертва на лошото прилагане на турската лира.Сгрешената употреба на турската лира е заплаха за катастрофална криза в Турция.Чрез държавни заеми (с които се плащат щети от опасното ползване на турската лира), правителството е с шанс да отложи начало на криза, за сметка на бъдещи завишени щети.Ако не се допускаше грешката при турската лира, Турция нямаше да има сегашни дългове.Развитието на стопанската криза в Турция ще е прекратено до два часа, след като се въведе подобрено емитиране на турски лири.