Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Америка се върна, но е изправена срещу стена

Плановете на Байдън за международен ред, основан на правилата, се сблъскват с три проблема

   1| 2    
2
 
3
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Къде е била че да се връща? Америка е точно там където винаги е била, просто вече не е модел за подражание. Изчерпа се и не вдъхновява никой. Хората търсят нови лидери стъпили здраво на земята. Според Томас Соуел, Джо е некомпетентен блудник който възприема реалността през филтър на напреднала сенилна дегенерация. За съжаление това важи за целия му кабинет.
0
 
5
 
16
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
извън шегата... даже и ония години българите не са били чак такива привърженици на комунизма... ако бяха нямаше да го налагат с такива репресии... та в тоя ред на мисли, нито сме били най големите камунисти, нито ще бъдем ... даже гърците към днешна дата са по големи от нас!
2
 
1
 
15
khao до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ааа, доообре че си ти да ме светнеш, хахахаха ! Плюс това иронията е запазаена за хора с високо АйКю, не е нужно всеки да я разбира !
5
 
2
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Докато белия свят е обеднен, не е страшно.
САЩ, ЕС, ГБ, Япония, Корея, Австралия, Канада, подкрепени от Индия, Тайланд, Индонезия, Малайзия, Виетнам, Мексико, почти цяла Южна Америка - това е водещото обединение.
Не на държавата бензиноколонка, смукана от жълтите кучеядци, имащи БВП на глава от наделрнието колкото държава от третия свят.
4
 
4
 
13
Solar Power до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Талев е искал да намекне съвсем друго , но ограничените ти възможности не могат да го предположат изобщо :) Няма да ти давам жокер сам ще мислиш ако искаш де .....
1
 
4
 
12
IQ96 до: dr.5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много вярно. И първия проблем, цитиран и от Евлоги, също не ми е много ясен.
Хърбел щърбел, ама няма цар лъв! Та не се знае.
5
 
3
 
11
zelka007 до: khao
преди 1 месец
възможно е дядя вова да създава със секретната операционна система "елбрус" нов без аналог в света бот , който да превъзхожда всичко създадено досега в сферата на ИИ ... ще го кръсти "вова превъзходния" ... и ще го остави да безчинства с пропагандни лозунги и сентенции вовеки из мрежата ... мда ... прав си ... !!
3
 
5
 
10
преди 1 месец
Chinese Official To Secretary Of State Blinken: USA "Not Qualified To Speak To China From A Position Of Strength"

https://www.realclearpolitics.com/video/2021/03/19/chinese_officials_shut_down_secretary_of_state_blinken_usa_not_qualified_to_speak_to_china_from_a_position_of_strength.html
------------------------------------------------------------------------------------
мда китаеца им показа къде им е мястото на "върналите се" т.е. обратно в бърлогата от която са изпълзяли ..... :))
0
 
10
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Светът е навлязъл в период на имперски амбиции. Имаме една глобална сила, която все повече започва да действа като имперска сила и още 5-6 големи играчи, които искат да се пробват в тази игра. Америка иска да си върне господството, което се казва чрез слогана "международен ред, основан на правила". Подразбират се съществуващите от 20-30 години правила. Останалите играчи казват същото - международен ред основан на правила, само че на други правила. Тази битка на имперски амбиции не нещо ново. Много пъти се е случвала в историята.
2
 
4
 
8
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
нормално... това си е чиста проба фейк нюз и клевета! С какви емпирични данни е подкрепил това твърдение ?
Последния комунист няма да умре в България. :) ... или у Франция или някъде по Ю.Америка ще е... а може и да не умре ! :)