Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Над 10 млн. домакинства в света планират да купят имот за над 1 млн. долара

Купувачите продължават да изпреварват продавачите в луксозния сегмент на глобалния жилищен пазар

0
 
1
 
6
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Еми разбирам ясно е :) Ако имаш 1 милион за имот това означава,че имаш поне още 10 милиона с които правиш бизнес или инвестираш .... да включително и в биткойни :) Последно видях ,че един пенсионен фонд от Нова Зеландия е вкарал 5% в биткойни и то още когато беше 10 хиляди доалра. Еми готино ще им е на онези пенсионери там защото паричките им се въртят .... било то в злато, койни .... акции и т.н. А тук едно голямо нищо ! Тоест всъщност - 3% всяка година от парите на пенсионерите. Барем да бяха купували с 1% от парите злато всеки месец :(
1
 
6
 
5
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
:))) Хубав бизнес план за биткойна си имате...само трябва да разберете, защо предпочитат имоти, а не биткойнчета.
7
 
1
 
4
Solar Power до: mrynmryn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
За мен носи информация. Я си представи,че решат да си вземат и по един биткойн при наличието само на 20 милиона означава,че цената на биткойна ще отиде на 500 хиляди :)За твое съжаление точно тези богати 0.0014% тяхната алчност дърпа света напред. Ако не беше тя сега щяхме още да сме в горите с листо отпред :)
0
 
4
 
3
mrynmryn до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Говорим за цял свят, не конкретна държава. Ако ще слепи монахини да ги правят тия мебели, повечето от тия хора не си обзавеждат сами къщите, те просто ще наемат дизайнер, който вече си има изградена мрежа за тия неща. Директният производител един *** няма да види, ако няма контактите.
4
 
0
 
2
zelka007 до: mrynmryn
преди 6 месеца
зависи ... ако планираш да започнеш производство на качествени мебели от масивна дървесина , или планираш да започнеш производство на специфични вътрешна мазилки и санитарни изделия със сребърни йони , или планираш проиводство на IoT домакински продукти висок клас ... :))) ... за който се интересува носи , в общият случай можеш да подминаваш такива новини ... !!
1
 
6
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Нека обобщя заглавието ~0.0014 процента от населението има идеята да си купи жилище за 1млн$.. "Факт", който сам по себе си, не носи съществена информация.