Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Visa ще позволи трансакции с криптовалути

Финансовата компания се фокусира върху USD Coin, стартирайки своята програма за крипто трансакции Crypto.com

   1| 2| 3    
0
 
0
 
30
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
... и както виждаш, още на втория аргумент млъкна... щото няма кво да каже, иначе бил чел ! .... лъже като съдран ***.. заповядайте в Анжел сити... града на мечтите!
1
 
1
 
29
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
и от техническа страна няма смисъл... даже и блокчейна е доста непроложим.Вече го има от 10 години и за нищо не се ползва ... ако ти прави впечатление вече не говорят за него биткоин-инфлуенсърите ! В предишната ми фирма ако някой искаше нещо да се направи с блок чейн, плащането се искаше авансово... за другите технологии, чак след като свършиме работата ни плащаха... сам се сети що :)
1
 
2
 
28
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, всеки фонд има дял "рискови активи", малък процент от общото портфолио.Част от фондовете купиха биткойн, но не от вяра, а за спекулация.Самите фондове най-добре знаят как функционира финансовата система и знаят, че биткойн е непроложим, но нямат нищо против да изкарат някой долар в ситуацията на прилив.При отлив същите са излезли на момента. Затова стават и тия флуктуации - тръгне надолу, почват да излизат и хоп - 20% за 1 седмица. После обратно и хоп 20% нагоре.И тъй, като биткойн не носи приход, в него инвестират само когато цената върви нагоре. Опитвам се да гледам фундаментално на нещата и от тази гледна точка нямам доверие на биткойн - много слабо приложение (нелегален бизнес + група физически ползватели), а за стор валю си е чиста спекула.Уважавам всички, които правят печалба от закоен бизнес и инвестиция. Докато има печалба - жУли (използвайки този висш уолстрийски финансов термин). Като почнат шаранчетата, дето влизат на 50+ к намалеят, дърпай мрежата.
2
 
1
 
27
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вярна е констатацията за доверието, но този процес по придобиване на такова е бавен. Но вече се случва - публично търгувани компании, хедж фондове, пенсионни фондове. Вероятно ще отнеме десетилетие. Мисля, че е въпрос на време да видим компании като Facebook, Apple и Google с вложения в биткойн. Централните банки и правителства ще са последни, вероятно след доста години.
1
 
2
 
26
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 година
Няма профилна снимка
Човек, защо винаги като някой изложи проблемите на биткойна и се започва да се говори за златото? Не, златото не става за разплащателно средство, така е, но никой и не го търси за такова, освен зомбита, като Питър Шиф.Тоест, съгласихме се, че биткойн не става за масово разплащателно средство, това е напредък.Нека поговорим за стор оф велю - както написах и при златото и при биткойна всичко зависи от доверието към тях, защото и деете нямат почти никакво индустриално приложение.Но (тук идва голямото НО) :)) разликата е, че златото, има доверието освен на част от населението (което е така и за биткойн), също и на централните банки и държавите, което всъщност е голямата разлика. Аз не съм фен на златото, както казах - не носи ползи и не генерира печалби за дребни инвеститорчета, като мене, но това са фактите.
2
 
3
 
25
khao до: cherney
преди 1 година
Няма профилна снимка
хахахаха, колкото лалето е store of value, толкова и биткоина е такъв... *** кви лъжи пишете само зада има повече балъци в пирамидата.
3
 
1
 
24
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Всички тези неща не можеш да вършиш и със злато. Неговата пазарна капитализация е 10 трлн. долара и незначителна част от тази стойност е в резултат на индустриалното му приложение. Основно е store of value. Биткойн няма да се превърне в универсално разплащателно средство, а ще отхапе от пазара на злато, имоти и пр. активи, в които хора и компании съхраняват богатство днес. Да, волатилен актив е, но тази волатилност намалява с увеличение на капитализацията. Като стане 10 трлн., 1% корекция ще е новина.
1
 
3
 
23
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, съгласен съм, по другите теми сме на едно мнение. Но това е хубавото на аргументирания спор, всеки си казва мнението и го защитава.Ето, в този случай, пак да питам и сравня: Превод през банка в ЕС - 80 стотинки.Тоест нищо съществено.Акаунт в банка - сигурен, възстановяем и гарантиран. Точно обратното с биткойн.Счетоводство - как точно ще се осъществява с биткойн?? Никак.Волатилност - огромна при биткойн, напълно неприемливо за бизнеса.Данъчна система - няма как да работи с биткойн, с което следва автоматичен отказ от правителствата.Само дотук вече е ясна ситуацията.
2
 
2
 
22
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
ето черния ти го обясни най просто... той знае, ти трябва да му вярваш, защото не си чел достатъчно.... ама не казва кво да четеш :))цитира те, било глупост... но сега да не решиш да го питаш къде е глупоста.. щото ще те прати да четеш!Обаче ти като го питаш нещо конкретно по финансовата или техническата част... да не мислиш, че ще даде конкретен отгоеор ? ... не позна ! ... абе марш да четеш!аз като малко чел обаче ще питам... ако 10% от населението ползва биткоин ежедневно, от хляб до ферари...колко още хиляди теца/аеца теябва да построим на земята зада може да работи целия масраф?.. и ще ни стигнат ли китайците за чипове?
2
 
2
 
21
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Ясно е, че легалния бизнес няма нужда от това нещо. Нито централните и банки.Остава му нелегалния бизнес + група ентусиасти физически лица. Толкова за големите мечти."----------------------99% от коментарите ти по различни теми съмпадат с моето становище, но за биткойн не знаеш нищо. Малко приличаш на Питър Шиф - грамотен мъж, който вече няколко години отказва да види очевидното. Биткойн изисква много четете, за да разбереш неговите технически характеристики. P.S. Цитирания от мен пасаж ...... е много сериозна глупост.