Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Инфраструктурният план на Байдън ще създаде 19 млн. нови работни места

Според анализ на Moody’s Analytics през целия мандат на сегашния президент на САЩ могат да бъдат прибавени 13,5 млн. работни места с помощта на стратегията

0
 
2
 
3
преди 3 месеца
На думиизглежда добре.Остават обаче много въпроси, някои от които доста смущаващи.1. Задължително ли е, че ще се получи точно така както Вождът твърди?2. Как ще се отрази това на инфлация, доходност, акции, облигации, пазари?3. Вземането на тези средства от технологичните компании как ще се отрази на жестоката технологична конкуренция и иновациите? Това няма ли да забави технологично САЩ с 10-15 години спрямо останалият свят?4. Корпорациите дали така доброволно и лесно ще сътрудничат на Вожда разделяйки се с такава част от труда и постиженията си в икономически смисъл?
0
 
2
 
2
преди 3 месеца
Независими анализ показва, че ако приемем този план, икономиката ще създаде 19 милиона работни места, изтъкна Байдън по време на реч в Белия дом.."Леле леле леле.Никой не може да ви даде толкова , колкото мога да ви обещая.Тоя се раздава повече и от Боко бе.Ашколсун бе , чоджум, както се казва на чист български или Посмали ***, отново на чист български.Малко по-надолу гледам Moodys Analytics са дали малко по-реалистична картина, но и те според мен са доста далеч от истината.Първо сумата от 2.25 трилиона е предвидена за 8 години, т.е. по 280 млрд$ на година, сума,която е доста мижава на фона на размера на американската икономика от 21 трлн$.И второ, голяма част от положителните ефекти за заетостта в този план ще бъдат нулирани от отрицателните такива от повишаването на данъците върху корпоративните печалби.
3
 
4
 
1
преди 4 месеца
ще създаде... Пруко, ма не ще!Много янки напускат работа, да стоят на тия помощи от коронобесието!И това не съм го измислил аз, просто проверете.При съпоставими пари, що да ходят да се гърчат?!