Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Не е работа на централните банки да насочват цените на жилищата

По-високите лихвени проценти биха свалили цените на имотите чрез потискане на търсенето в цялата икономика, което може да е катастрофално

2
 
2
 
5
преди 3 дни
докато има силно търсене , ще има и повишаване на цените ... като няма търсене , ще има застой и падане . или както има градове и ги и подаряват , само и само да има някой да живее в тях и да плаща данъци ... :)))
0
 
3
 
4
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Мда стабилни цени. Спрях да си водя месечна статистика за храната която потребяваме в къщи, но преди това разходите ни бяха нарастнали по 4 (при на практика същото хранене и покупки на храна). Жилището което сме купили преди 5 години, гледам същите в района им искат почти по 2. Спор да няма централните банки постигнаха стабилност на цените :)
0
 
6
 
3
преди 3 дни
Ако от една страна банките са собственици на много жилища заради необслужваеми ипотеки, а от друга мечтаят да продават още повече ипотеки на хората как да устоят на изкушението да не надуват балон?
Кой монополист на пазара не би се възползвал от монополното си положение?
0
 
5
 
2
преди 3 дни
Да направят диференцирани ставки ,които да засягат лихвената политика за жилищата .Хем знаят че надуват балони в цял свят хем го приемат .
0
 
6
 
1
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Тази статия Полина Стайкова ли я е писала? Да си признае... :D