Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

"Дивангейт" разтърсва Брюксел

Шарл Мишел трябваше да реагира на отношението на турските домакини към Урсула фон дер Лайен, смятат анализатори

   1| 2    
1
 
1
 
11
korn до: ing5rov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Рекет? Имаш пари и не искаш 2 милиона брадати мюсулмани у къщата си. Плащаш на някой на който му трябват пари да ги държи у неговата къща и си живееш живота. Имаш интереси в Близкия Изток и Средиземно Море, но не ти се воюва, плащаш на някой на който му трябват пари и той воюва вместо теб. За да върши добре работата за която му плащаш е добре да вдъхва респект в противниците. Правиш го султан, даваш му власт, пари, оръжия, изкарваш го лошото лудо момче на Средиземноморието което се опълчва на всички, дори и на теб. Турчина е на фронтовата линия, а ти стоиш в нета и пускаш ''остроумия''.
4
 
2
 
10
ing5rov до: korn
преди 1 седмица
Империя не би плащала рекет на Турция ... за заминаването на Ердоган , не съм много сигурен , че по волята на империята ЕС може да бъде осъществено .
2
 
1
 
9
ing5rov до: bertram
преди 1 седмица
Топки ... ?! : ))) ... тея неща виреят другаде ...
3
 
1
 
8
korn до: bertram
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Никой не ни взима за мезе. ЕС е нова империя и е нормално това да не се харесва на старите кучета. САЩ след 4 години заплахи и лаене, се оказа че много държали на НАТО и европейските си съюзници. Русия въпреки че се прави на велика продължава да си подържа икономиката вързана към ЕС. С Китай бизнес отношенията са перфектни и ще се задълбочават все повече. Турция е това което е в момента изцяло благодарение на ЕС, а Ердоган спре ли да изпълнява поставените му задачи си заминава. В този живот богатите управляват и всеки се съобразява с тях, а ЕС има много пари.
1
 
4
 
7
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ердоган недвусмислено показа отношението си към тази 'кукла на конци' - Урсула.. Европейския съюз в момента изглежда точно като тая Урсула - абсолютно безпомощен да се справи с каквато и да било криза..
1
 
3
 
6
abdul до: bertram
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Топки?
https://bit.ly/3d0xg6V
1
 
2
 
5
преди 1 седмица
докато ЕС не покаже топки ще ни взимат за мезе и руси и американци и британци , че и турци... е..си!
4
 
3
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Може би не е зле в хода на този *гейт да се поднови дипломатическия протокол - за шеф на еврокомисия - синьо диванче, за шефКА на еврокомисия - розово диванче.. за всички останали - зелено или цветно.
1
 
4
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
шеф на еврокомисия на какво държавно ниво отговаря в дипломатическия проткол?.. независимо от пола.
1
 
10
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ако този Мишел беше мъж, а не .., щеше най-учтиво да предложи стола на дамата, а Ердо щеше да остане с пръс в ... Но очеВадно нито Мишката нито Ердоган са мъже. Единият е ляв, а другият е типичен представител на религията си.

А ако Лайен беше жена със самочувствие, щеше да си тръгне. Те затова са я избрали на този пост - да я правят на май-уна.