Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Съдът потвърди правилото в Чехия неваксинирани деца да не посещават училища

Мярката е допустима като „защитна“ за другите ученици, а не като наказателна спрямо малцината неимунизирани, посочва съдът в решението си

1
 
2
 
3
baba_meca до: zelka007
преди 2 дни
Няма профилна снимка
'ваксинираните не са защитени на 100% ' от това следва, че ваксинираните не трябва да се виждат с ваксинирани т.е. и на тях трябва да се забрани да ходят на училище понеже може да заразят други ваксинирани, а дори и неваксинирани :) хахахаха
3
 
0
 
2
zelka007 до: baba_meca
преди 2 дни
ваксинираните не са защитени на 100% това първо . второ пада общият имунитет на класът , училището при евентуално заразяване . трето принцип на реципрочност в правото , щом не искат да се интегрират в обществото , обществото може да не го иска ... демек свободни са да се изолират в гората или на полето или на некой остров и да не се ваксинират . но , ако искат да живеят м/у други хора има некои условия ... :)))
1
 
2
 
1
преди 2 дни
Няма профилна снимка
"С 16/1 гласа съдиите решават, че изключването на неваксинирани деца е допустимо като „защитна“ мярка за другите ученици,"

"другите деца" са ваксинирани и излиза, че тази ваксина която са им били не ги защитава ами трябвало да ги изолират за да са защитени !?!?!?

някой да ми обясни щото съм глупав и не разбирам :(