Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европроекти

Правителството няма да внесе заявката за парите за възстановяване от ЕС

Говорихме с представители на ЕК, които са склонни да проявят известно разбиране и да удължат крайния срок, каза Томислав Дончев

4
 
5
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Сърдит Петко. Все за нещо ще намери да се начумери...Срока е до края на април. Тоест имали са и все още имат цялото време определено за изготвяне на заявката. Сега няма да я подадат и имат обещание вероятно усно че ЕС ще почака. Дали ще чакат и докога ще чакат, никой не знае. И ако не се състави правителство и се отиде на нови избори? Ако се стигне до служебно правителство? Служебните какво ще кажат ние сме за малко и имаме задължение да ръководим страната до създаване на ново правителство. Ако пропуснем срока кой ще е виновен? Народа защото гласува за неправилните партии. Дали ново правителство на коалиция или експертно правителство ще е може да направи добра заявка за скъсен срок? Но да приемем изработването на нова заявка отнеме 6 месеца и без проблеми ЕС я приеме и даде парите. Тези 6 месеца закъснение как ще се отразят на икономическото сътояние на страната?На мен това изказване ми звучи така. Щом ние няма да харчим тези пари защо да помагаме на други да ги получат? Безотговорно отношение. Но типично за българите. Не искам аз да съм добре искам Вуте да е зле.
3
 
6
 
5
kane до: mitaka7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Точно така.ГЕРБ с това показва, че не ги е грижа за държавата и за народа. Не са родулюбци, а себелюбци. Явно народа е прав като намалява подкрепата си за тях.
4
 
5
 
4
преди 3 месеца
Аре да го видим учиндолското музикантче има ли изобщо някакъв градивен капацитет или е способен единствено на омраза и подигравки.
5
 
4
 
3
преди 3 месеца
ами прав е човекът ... после да си измиват с тех ръцето ... те го де е брюксел , да се оправят ... има нема два квартала хора са гласували за учиндолския . все пак са сила ... :))) ... с хлеб и сол го чакат да иде гологлавия в брюксел по дънки и с обеци и ланци и коженото якенце и да им попее ...
4
 
4
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Браво, така се прави. Дано срока за удължаване обаче не е твърде кратък, защото тази постъпка може да се тълкува като измяна спрямо българския народ и целта да е разчистване на мутренски сметки.
4
 
5
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тъй де.. Ще гласувате за Слави - нека болният Славчо ви дава сега пари и ръководи държавата.. Квото си направиш сам и господ не може да ти направи..