IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Office Investments & Workspace Forum 2021 ще се проведе на 22 април

Форумът ще очертае тенденциите в офис сегмента и може да се гледа безплатно онлайн

12:50 | 12.04.21 г.
Автор - снимка
Създател
Office Investments & Workspace Forum 2021 ще се проведе на 22 април

Office Investments & Workspace Forum 2021, организиран от Градът Медиа Груп, ще очертае тенденциите в офис сегмента, като предостави платформа на експертите от най-активните инвестиционни и asset management компании, на представители от най-динамичните компании от IT/BPO сектора, водещите CRE консултанти, архитекти и workspace дизайнери, както и на иновативните компании за сградни иновации и технологии, които да споделят своята гледна точка и актуален опит.

Аудиторията ще има възможност да наблюдава събитието чрез безплатен live streaming в най-добро качество (4K). Направете своята регистрация за форума ТУК.

Основните акценти в програмата са:

- Workplace trends 2021: Създаване на работни пространства в постоянно променяща се среда – как водещите компании адаптират своите бизнес модели и как тези промени ще повлияят на продуктивността и ролята на офиса като централизирана платформа?

- Бъдещето на работната среда: как да гарантираме ефективност, качество на услугите и процесите и устойчива корпоративна среда при динамично променящите се представи за работна екосистема?

- Tенденциите и бъдещето на работния процес – какъв е следващият етап в развитието на съвременната офис среда и как ще изглеждат работните пространства?

- Изискванията за здраве и безопасност като двигател на промяната - отговорът на големите офис проекти. Как ще се отрази на начина, по който се планират, проектират и експлоатират съвременните офис сгради?

- Market outlook: Какви са очакванията на експертите за пазара на офис площи през 2021?

- Projects showcasе: актуалните офис проекти 2021. Архитектурни тенденции 2021 - динамичното развитие на пазара на офиси и неговия ефект върху подхода за планиране и дизайн.

- Building innovation: добавяне на стойност чрез технологични сградни решения и иновативен подход.

Офис Офис

Вижте пълната програма и всички участници в Office Investments & Workspace Forum 2021 ТУК.

Регистрирайте се за безплатен live streaming ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:23 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още