Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Театърът между Русия и Украйна може да се обърка

Въпреки че не е ясно какво ще спечели Москва от истинска ескалация на войната в Донбас, важно е също така да се помни, че Кремъл има свои собствени интереси

   1| 2| 3    
3
 
1
 
27
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
и какво точно ше стори ЕС ако Ердоган реши някоя вечер , че Кърджали си му припада от едно време ... ? дер лаинен ше иде да му се скара диван чапраз ли ?
4
 
2
 
26
bgMan до: Solar Power
преди 1 месец
А какво друго можем да направим?Нали за да не стане точно така затова сме в НАТО и ЕС.Щото ако не са руснаците ще са турците.
4
 
2
 
25
преди 1 месец
време е украйна да се върне там където и е мястото ... туй че на евроатлантиците не им харесва , боли ме компаса .
3
 
5
 
24
Solar Power до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не е точно така ! След 10 години когато Русия реши , че Варна е от още по голямо стратегическо значение а и там има 50 хиляди руснаци .... ние трябва да кажем добре ето ви Варна ?
5
 
3
 
23
Solar Power до: Grosss
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Същото е да кажеш , че Кърджали трябва да иде към Турция ? Или греша нещо ?! Агресорите винаги губят. Последния голям беше Хитлер... и той така окупира Судетите понеже там имало 90 процента немци ....
5
 
5
 
22
kmilchev до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз пък четох една статия в Инвестор, че болшинството трудови мигранти в Русия са се върнали по техните си страните най-вече заради Ковид и ниските заплати в Русия. Били са 10-15 милиона през 2014, а в момента около 5 милиона за цялата им страна.По-добре да си гледаме нашата паница, защото вече има доста доста региони в България, където няма бял българин.
7
 
5
 
21
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Където е стъпил колхозник с петолъчка - трева не никне.Няма нито един пример за държава, пример за обратното.Дойдат ли пияниците и мизерията започва.Е толкова ли е чудно, че никъде не ви искат бе, таеарищи? Има една руска поговорка: Хорошо где нас нет! Живата истина и самите те си го казват.
0
 
5
 
20
dr.5rov до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
От казаното разбирам, че си на моето мнение. Елитите им не са на ниво. ПП: Нашият също (не става въпрос само за политиците).
5
 
6
 
19
khao до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
напротив, наличието на враг пред портата е силен стимул за развитие... а колкото е по дълъг конфликта толкова повече украинците намразват руснаците... а таман бяха забравили гладомора! Като цяло лош стратегически ход на късия беше Крим... Като умре, ще има борба за власт в Кремъл и тогава ще пуснат всичко заграбено и още няколко републики от федерацията!
4
 
8
 
18
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Виждме те, виждаме те, ибрикчийо, не питаме за теб, няма нужда!