Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Валдис Домбровскис: Реалистично е България да въведе еврото през 2024 г.

Онези държави, които предадат плановете си за възстановяване до края на април, могат да получат първите траншове през юли, каза заместник-председателят на ЕК

3
 
6
 
5
Dr. Vatnikov до: male4ko
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Евтинки опорчици са ти спуснали, нови троле.Това, че сме щели да плащаме кредитите на Гърция,минава само пред бабишкерите, насядали пред блока. И даже не пред всички.Ее, и при такива, като тебе, де.
4
 
3
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да не си купим фабрика на 9 септември с това евро.. За кой ли път.. Значи поляци, унгарци, чехи не бързат, изчакват, а ние барабар петко сме се забързали.. И закъде бързаме, да плащаме дълговете на Италия и Гърция ли?
4
 
6
 
3
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не говори абсолютни ***.тии бе, прокремълски абориген! Това е ЕС, не феодалната територия с външните тоалетни и постоянно наливащо се с алкохол население.Защо на всички руски политици децата им живеят на запад?! Защо?Сигурно щото е гадно, нали?!
5
 
5
 
2
дядя Вова до: korn
преди 3 месеца
А дълговете?Не искам апартамент за 100 бона с тежести за 150.И мигранти и геееюви за гарнитура.И янки за началник.И висчко това неотвратимо.За последното се иска високо IQ да се разбере.
6
 
4
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Въвеждането на еврото трябваше да е основна цел. Говорим за милиарди които ще бъдат налети в българската икономика и повишаване на стандарта на българина.