Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Нотификации

За да има бум в еврозоната, цяло поколение трябва да се откаже от навика да пести

Възстановяването до голяма степен ще зависи от това как и кога заделените средства от по-богатите европейци ще изтекат в икономиката

   1| 2    
1
 
5
 
12
преди 6 месеца
За Бога , братя , купувайте ! : )))
6
 
4
 
11
Dr. Vatnikov до: doba
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Спестяване + инвестиране му е майката. Увеличаваш стойност без да се налага да държиш много кеш.
6
 
3
 
10
Dr. Vatnikov до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не е планова концепция, нова генерация концепция, която няма нужда да продаваш и повече и повече, да разходваш ресурси и да произвеждаш стоки с планирано остаряване, за да се счупят и да трябва да купиш нови.
1
 
7
 
9
преди 6 месеца
В допълнение ..... Ако не се откажете да пестите, ще ви вземем парите чрез инфлацията (отвъртаме кранчето на инфлацията и тя 'наводнява' всичко)
3
 
4
 
8
преди 6 месеца
Те пък едно са се разспестявали.Почти всички мои познати са се набълбукали с дългове.Които не са(може би 5-10%) - купуват имоти и ниви и акции и злато, за да нямат много пари кеш.Нагледали сме се какво стана със заделените пари след 1990г, Благодарим.
1
 
10
 
7
преди 6 месеца
Пълни глупости!А във времена на криза кой ще ти помага? Държавата ли? Особено пък нашата дето е като спукан варел, от който всеки гледа да крадне.
5
 
6
 
6
Hahoto2 до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Те така те искам, по стъпките на Иван Матев ;)
3
 
6
 
5
khao до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
хахахаха, да не би тая нова концепция ..случайно да се нарича планова ? ;)
5
 
5
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Идва времето за нова концепция на икономиката, при която няма да има нужда от постоянен ръст, за да се смята за успешна.Рано или късно светът ще се сблъска с предел на ръста, а развитите страни вече се сблъскват, при който единствения ръст ще бъде изкуствен - създаван само от нивото на инфлацията.
8
 
6
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"заклещени вкъщи без ресторанти и почивки" -- кой "умник" измисли затваряне на ресторанти и ски курорти? Всички те имат капацитет и няма как като отворят всички спестени пари да отидат обратно в икономиката все едно нищо не се е случило...естествено е да има увеличение на спестяванията, защото просто няма какво ди правиш голяма част от парите вкъщи!