Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

НАТО е вън от Афганистан: Войските напускат, войната остава

Това e най-дългата и най-кървавата операция на партньорите от алианса, но политическото бъдеще на страната остава неясно

0
 
1
 
7
преди 1 месец
Янките се настаниха в Съветските бази и си мислиха, че ще го забръснат голям в Афганистан. Избиха маса ти невинно население, Побутваха Арабската пролет да стане кървава. Мятаха мирни ракети в Либия, Сирия,Ирак и къде ли още не. И благодарение на това напълниха Европа с бежанци.
1
 
1
 
6
korn до: Achtung
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Според мен не е точно така. Например турските мюсулмани идват в Европа и ни поробват много преди да съществува НАТО. От тогава винаги са идвали или е имало опасност насам да дойдат афагнистанци, турци, иранци, иракчани и т.н. НАТО е в Близкия Изток за да предотврати да дойдат много от тях, организирани и въоръжени. За съжеление има българи днес които не знаят българската история и са се ислямизирали. Не знам дали забелязваш но тук някои от тях възхваляват ислямски лидери и желаят разруха и разпад на християнските държави от НАТО.
1
 
1
 
5
deaf до: otgorata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Откъде знаеш,че са загубили войната? Никой не може да предвиди какво ще се случи в Афганистан след 11 септември,когато вече ще са се изтеглили всички войски. Може правителството в Кабул да оцелее и да отблъсне талибаните. По-скоро бъдещето на самите талибани е мрачно. Щото по тяхна традиция,когато нямат външен враг,талибаните се разделят и се хващат за гушите по между си.
0
 
1
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Афганистанците нахлуха в Европа,когато МЕРКЕЛ отвори границите и.
1
 
2
 
3
преди 1 месец
САЩ и НАТО загубиха войната в Афганистан. Това е факт. И си отиват победени. И ние с тях - нали барабар Петко с мъжете...
Само след година зеленото знаме ще се вее над Кабул.
Англия загуби войната в Афганистан, бившия СССР - също. Сега бе ред и на нашите евроатлантически ментори. Вторият виетнам за САЩ в рамките на 50 години. Лошо.
Въпросът е какво ще става от тук-нататък. Не ми се мисли дори.
2
 
7
 
2
Achtung до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Афганистанците взеха да идват насам след като НАТО отиде там, нека следваме времевата линия на събитията ;)
9
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Респект за тези 3500 дали живота си да трепат и разчистват ислямски фанатаци, за да може ние тук да си чатим из нета на спокойствие. В Европа дойдоха 1 милион алах акбаровци и настана паника. Представям си какво им е било на войниците там, в сърцета на исляма заобградени от 30 милиона въоръжени ислямисти всеки ден.