Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Главчев: Решението Бойко Борисов да се изправи пред НС е в разрез с разпоредбите

Абсурдна е процедурата по гласуването на оставката на правителството, смята депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС

0
 
1
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
До отива и да дава обяснения. Заслужил си го е. Нека го ритат.
Нито хубави нито, прекрасни дни ни чакат, за съжаление.
С такива д е би ли в парламента не виждам, какво хубаво може да се случи. Единствените, които за сега имат уважението ми са ДПС. Всички останали са пълни к ре те ни. Невъзпитани, арогантни и кресливи стари муцуни, заедно с новите глухи и неми - Нема Такива Д е би ли
0
 
0
 
3
преди 2 седмици
Главчев , толупа трябва да дава отчет ... тъй или иначе !
0
 
2
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Всеки един от гробарите, в този случай главчо, който боко на часа махна от председател на НС (защото "демокрацията" при боко е това), се чувства длъжен да го защитава. И как го правят? Според прескромните си умствени възможности.
И нещо друго, боко е кръстникът на *** и да не подскачат като ужилени - скоро го правеше пияндето веждичката - главния мултак, да обвиняват други, ако направят смислова аналогия с ***.

Стига тъпотии!!! Вижда му се краят. Само си помислете, може ли *** и някога спрягала ли е поне едно изречение, каквито произнася новата председателка на НС?
Простотии до шия - неуспелия актьор бичето, скулпута-пиянде веждито, грозния и усърден в хулите харизанов, менТа се помете нанякъде и т.н.

Дай, Боже, на България по-хубави и по-одухотворени дни. Нека тази простотия (сещам се за десито от ДуХово) да престане да ни се навира в очите. Нека и тези, които получават по 50 лева пара( това не ги унижава) да се освестят. Сега ще видите състоянието на хазната, която боко изнесе от прозореца на джипката.

Хора, мислете и бъдете достойни!
2
 
4
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
*** ! Той ще говори за газене с ботуш. *** не стъпва в НС от години. Партия на мутри !