Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Сделките с имоти в София достигнаха 13-годишен връх през първото тримесечие

Първите три месеца на годината са били силни и за пазарите в останалите големи градове в страната

5
 
2
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Населението в София намалявало с 20'000 човека за 2020 година - временно явление заради "пандемията" (лично наблюдавам как наемите падат!), но е ВРЕМЕННО. Хората ще се върнат след "пандемията", защото в София има работа! Имало калища, имало мръсотия, било гадно - явно казано от човек, който не е ходил на Запад, за да види, че само центърът на градовете е идеален, впрочем както и в София. Ами ако е кално и мръсно цената на имота просто е по-ниска, но колко процента от София е в подобен апокалипсис не се казва! Истината е, че има такива райони, но определено не са над 5-6%... Имало незаети апартаменти - лошото просто не се използва и явно никой не иска да купи, за да го ползва! Има и "спящи" апартаменти, които седят, докато се вдигнат цените, за да се продадат на добра печалба, а след като няма предлагане, то цените се вдигат! Е, това ли са Ви анализите, бе, хора? Явно толкова разбирате от анализ на пазара на имоти :-))
1
 
6
 
6
Веск до: Varfor
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
20 000 на 1 200 000 си е не един, а направо към 2 процента годишен спад. Същото е и в другите градове. Някои областни центрове губят и над 2 процента от населението годишно - Габрово, Шумен, В. Търново. Стара Загора беше най-зле. Нещо като 6 или 8 000 спад за година. От 130 000 това вече не е за проценти даже сметка. Русе над 5 000 спад . Пак е много на 150 000. ТОВА Е КАТАСТРОФА - ЧУДОВИЩНА КАТАСТРОФА и няма как виновни да са Путин, Корнелия Нинова, Станишев и Ленин този път.
0
 
8
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Иде ми , дойде ми. Стига бе. Един път спад, после ръст. Последно? Някой май не е прочел, че София населението намалява с 20 000 души за 2020та година. Примерно Търново, Габрово, Шумен с по над 2 000. Долу горе пропорционално на размера Варна, Бургас, Пловдив, Плевен. Малко по-зле е в Русе, а Ст. Загора нещо странно даже. Огромен спад. Демографската катастрофа навлиза в остра фаза. Нищо лично. Нищо против нямам ни брокери, ни строители, но - стига уйдурми, стига презастрояване. Да не говорим и колко жилища се освобождават на ден само от починалите от корона вирус. Спрете се малко. Било, каквото било. Иде по-лошо. яма млади хора. Само малко ромллянци останаха.
1
 
6
 
4
V.At. до: Varfor
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
По статистически данни в София има над 100 000 незаети апартамента. Странна е "инвестицията в имоти", но алчността няма граници.
1
 
9
 
3
преди 3 седмици
в момента съм в Колонията, просто нещо страшно от границата няма път човек тряаа на кон да влезе, дупки калища кат в 681г. още от Хан Аспарух, колата ше треа я карам на стенд после .... в Софията абсолютна кoчинaa ама тотал жал, се едно си в Мосул / Ирак или Кандахар в Афганистан че даже там е по добре, правила по пътищата нема, щот нема пътища, в центъра наем 700€ срещу НДК а пейзажа е полуразпад на сградите, няма мазилки асансьори, нищо, кофите за бoклyкaa преливат романтична пЛандемия .... в широкия център лудница, едно и също че и по-зле от преди 20г. баба ми не мое стигне до болницата пеша, щот нема по кво да се върви до там треаше гумени ботуши с лодка да и донесем, с кола забраи само с танк .... От там ви питам какви имоти ве ало ?, аз виждам наоколо само кошapи и кoптopи ....
0
 
8
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Да, то един ден статия как сделки, строителство, население, ала бала, върви надолу, на следващия ден контра статия как всичко лети нагоре. Последно?
0
 
11
 
1
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Балонът се надува, надува..
Онзи ден имаше статия, че населението на София намалява за първи път от 2001-а насам, но пък иначе рекорд откъм строителство и сделки.
Напълно логично.