IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФНИБ АДСИЦ свиква уебинар на 29 април 2021 г.

Същевременно фондът обяви продажбата на 46 160 кв. метра земеделски земи в района на Велико Търново за 415 440 лв.

09:55 | 20.04.21 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Основният актив на ФНИБ АДСИЦ е строящата се сграда в София Тех Парк. <em>Снимка: markan.bg</em></p>

Основният актив на ФНИБ АДСИЦ е строящата се сграда в София Тех Парк. Снимка: markan.bg

„Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ организира станалия редовен уебинар, този път на 29 април 2021 г. Той ще се проведе от 11 ч. по традиционния вече начин, подробно обяснен в уеб страницата на дружеството.

Темата на уебинара е „Финансови резултати за 2020 година и текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ“.

Датата 29 април 2021 г. подсказва, че преди това ще бъде обявен отчетът на дружеството за първото тримесечие, защото фондът обикновено свиква уебинара след публикуване на данните си.

В уебинара ще участват председателят на Съвета на директорите Тодор Брешков и Димитър Марков, който отговаря за финансовите данни и прогнози.

Междувременно „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ обяви продажбата на  земеделски земи в района на Велико Търново с общ размер 46 160 кв.м. Общо платената сума от купувачите по сделките е в размер на 415 440 лева и средна цена 9 лв./ кв.м. След продажбите по проект Инвестиционни имот до град Велико Търново „ФНИБ“ АДСИЦ остана собственик на 102 401 кв.м. земеделски земи.

Вероятно една от основните теми на уебинара ще е пускането в експлоатация на новостроящата се сграда в „София тех парк“, съответно при каква отдаваемост и кога ще стане това. Също така ще се обсъди ефектът на последните промени в Закона за дружествата със специална инвестиционна цел, който доведе до спад на дивидента за 2020 г. с 30% до около 7,5 ст. на акция.

Материалът е с информационен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:56 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още