Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Путин: Противниците на Русия ще съжаляват, ако прекрачат границата

Отговорът на Русия ще бъде асиметричен, бърз и суров, предупреди държавният глава в годишната си реч

   1| 2    
5
 
2
 
11
evlogi до: korn
преди 3 месеца
Аз лично не съм сигурен и дали е и военна суперсила.Няма никакви достоверни и недвусмислени доказателства за това твърдение.
4
 
4
 
10
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Путин се провали. Спомням си в началото като дойде на власт, имаше идея да модернизира Русия и да се присъедини към европейските народи. Руснака трябваше да спре да воюва и да почне да живее добре. 20 години по късно, Русия е там от където тръгна-военна супер сила и икономически слаба, което е идеално за ЕС, САЩ и Китай. Разни русофили, антиглобалисти и конспиратори ще са доволни че Влади пак ще унищожи лошите с ядрени бомби, но за руснака това значи пак войни и нисък стандарт на живот.
4
 
4
 
9
преди 3 месеца
Леле леле.На тоз реториката му все повече заприличва на севернокорейския му колега.Да не говорим, че и на икономическият фронт е повел Русия в подобна посока като Ким.Абе все повече се убеждавам,че никой не трябва да стои на власт за по-дълго време, иначе излиза от реалността.Вижте даже и нащо Боче тука в ква паралелна вселена си живее,хем тука има опозиция, пък смятайте джуджака, дето от 20 години е на трона и никой гък не смее да му каже.Той яко е нагазил вече в друго измерение...Не случайно Дън Сяопин,ако някой не го помни, човекът който даде старт на сегашен Китай, беше наложил смяна на партийното ръководство и президента и премиера на всеки десет години.Си Дзинпин премахна това , което за мен е още една причина да не съм особен оптимист за Китай занапред.
11
 
3
 
8
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Дребно, нeщастно и нагло жуже!
9
 
3
 
7
zelka007 до: дядя Вова
преди 3 месеца
забравих ... :))) ... бутафорната армата запецна още на парада , сметай кат се нагълта с кал и прахоляк какво ще се случи ... :))) ... стига , дръж се сериозно , бъди мъж поне веднъж ... що издиша руският модул на МКС ... ?!
8
 
4
 
6
zelka007 до: дядя Вова
преди 3 месеца
дядя вова , липсват ли ти пламенните сърцераздирателно-наказателно-застрашителни речи по конкресите на БКП/КПСС дето прогнилият запад щеше дая бъде разгромен следващата петилетка ... ?! ... припомняш ли си ги ... ?! ... кой и с какво плаши вовата ... ?! смех в залата ... :))) ... приказки за рейтинг ... бялата златка ги дърдореше същите локуми ...да ти припомня някои неща от близкото минало ... една рота хамерикански редовен контингент попиле един батальон професионалисти-вагнеровци ... :)))ердоган с 24 дрона попиле над 50 танка , стотина самоходни артилерии , 5-6 супер-дупер панцира ...клипчета да ти пускам ли или ти си ги знаеш ... ?! големата страшилка су57 падна в тайгата , големата страшилка кузя се запали два пъти , големата страшилка лошарик потъна та се невиде , страшилката буревестник се попиле в северодвинск и изпозарази за пореден път с радиация в европа ... да продължавам ли ... ?!
7
 
8
 
5
дядя Вова до: Стоян Петров
преди 3 месеца
Путин рече:А сте шавнали как не требе,ще съжалявате, както отдавна за какво и да е не сте съжалявали!Ти си вий на умряло де, не ми пречиш.
9
 
5
 
4
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Лaкeй, путин има договор с който русия се явява гарант на териториалната цялост на Украйна. Това беше за да вземат на страната ракетите с ядрени бойни глави. Видяхме какво се случи. Но въпросът вече е, а има ли Украйна право да възстанови ядреият си статут. Да!
7
 
7
 
3
преди 3 месеца
"Отговорът на Русия ще бъде асиметричен, бърз и суров, предупреди държавният глава в годишната си реч"Рече. Пред цял свят свидетели.А кога кого Пунин е излъгал?Само не изпадайте в демократичен транс и мантри - моля.
6
 
6
 
2
преди 3 месеца
Само че преди да падне да не завлече 30% от населението в развития свят със себе си.