Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Криптопроблемите на Турция продължават със срива на още една борса

Властите блокираха сметките на Vebitcoin и в момента тече разследване

   1| 2| 3    
2
 
0
 
27
khao до: Shadow1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
еее. изпуснали сме е.. то има само един коментар... я е отвори пак!
1
 
4
 
26
Dr. Vatnikov до: Shadow1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
А койнбейса излезе дърво. Първо, докато стигне до такива, като мене, цената беше изхвърчала, после се срина и продължава да е ниска.
1
 
1
 
25
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аа, по повод IPO-та в САЩ, как участваш? Опитвам да намеря директен начин от България, но не успявам. Елана уж нещо обещават, ма и там е след.
2
 
1
 
24
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Виж, приятно е да се коментира с хора, като теб.
Тук изразяваме позиции.
Аз съм абсолютно съгласен, че щом носи пари и е легално - всичко е инвестиция.
НЯМАМ ПРОТИВ хората, които правят кинти и от крипто, напротив поздравявам всеки, който може да вади профит.
Просто тук размишляваме върху фундамента на криптото и по-скоро на липсата му. Само внимателно, следи момента кога да пуснеш клона, заедно с печалбата, че чувалът ще бъде изтръскан рано или късно и само шараните, както обикновено, ще шмигат невярващо и ще питат...ама как, нали всички милионери щяхме да ставаме...

А тоя маркетингов трик, че всички щели милионери да стават...за една друга група от народонаселението.

Аз съм по-консервативен инвеститор, акции, етф, малко метали, р2р, имоти (парцел)... миналата година го добутах до 30%, за някои малко, за мен доволно. Важното за мен, в крайна сметка са не процентите, а сумата профит и по-малкия стрес и риск.

Не казвам, че криптото ще изчезне, винаги ще си има някакво лимитирано потребление, но в никакъв случай гръмките думи, каквито се плещят сега.
За стор валю бива ли го - ще видим, рано е да се каже, че 80% от инвеститорите са разни кeлeши, дето са купили нр за да сторват валю, а щото някой им е обещал във фейса да станат милЬОнери...

Моето мнение е, че 99% от всички койнченца ще се срутят, ще останат няколко, които ще имат ограничено ползване и сравнително стабилна цена. Особено пък като пуснат дигиталното евро, долар и тн.
За регулация, достатъчна за приемане на крипто като регулирано платежно средство - не ми се вярва някой койн да приеме.
1
 
2
 
23
Shadow1 до: khao
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Искаш да ти дам пример: https://www.investor.bg/kriptovaluti/491/a/bitkoinyt-e-na-krachka-ot-nov-rekord-predi-listvaneto-na-coinbase-325837/
Ето пример, написах биткойн в търсачката на сайта и първата позитивна статия която отворих е точно както казах. И сега какво, ще измислиш ново оправдание да продължиш да се заяждаш, човек без работа...
2
 
2
 
22
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Забравил съм още неща като пощенските марки, монети и кеша. За картини няма да говоря защото не съм на такова ниво все още .... дай боже някой ден :)
3
 
2
 
21
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Винаги съм вярвал,че е по добре да мога да слушам всякакви стилове музика и така и правя. Харесва ми и хеви метъл и класическа музика дори и Тони Стораро. За изкуството няма ограничения както и за диверсификацията на моето портфолио :)
2
 
4
 
20
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тука сме :) Винаги съм поддръжал тезата,че човек трябва да инвестира във всичко възможно. Това включва акции,злато,имоти, крипто, дори турски дълг (правят се 15% на година) ! Аз съм инвестирал във всички тези неща в различен "магически" процент и то от над 20 години. Мога смело да добавя,че някои неща имат малък но стабилен ръст всяка година.... други например като BNB можеш да направиш хиляди процента само за 2 години, да не говорим за предимството от стейкването и 5-6% кеш бак от картите им VISA. Също така учавствам активно и във всякакви дейности на фирми набиращи капитал още преди да имат ipo. Например за ферми на храна, neuralink, акции на kraken и т.н. Който пропуска възможност за инвестиция си е за негова сметка :)
2
 
2
 
19
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Защо все пропускате 3-тата валута BNB и пишете за 1,2,4,5,6 ... :)
Не обичате бинанс или какво ?
2
 
2
 
18
khao до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
виж му снимката... и трябва да ти е ясно чий поклоник е :):):)