Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Турската лира отслабна до рекордно ниво след охлаждането на отношенията със САЩ

Движението на валутата последва и намеците на гуверньора на централната банка, че няма да има повишаване на лихвените проценти

1
 
0
 
6
преди 1 месец
"Турската лира отслабна до рекордно ниво след охлаждането на отношенията със САЩ"А, дали би могла да поукрепне, ако турция се сближи повече с Китай?
0
 
2
 
5
khao до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
хахаха, от кога фалита стана национализация, ***?
5
 
1
 
4
преди 1 месец
Република Турция е с неправилен метод за държавно предоставяне на турската лира. Наличието на местната проява на разпространена в света парична грешка е съществената причина за увеличаващите се щети в Република Турция.До два часа време развитието на стопанската криза в Република Турция ще е прекратена след прилагане на подобрен метод за държавно предоставяне на турската лира.Държава с неправилен метод за държавно предоставяне на пари (при достатъчно време) е с катастрофална стопанска криза.
1
 
5
 
3
преди 1 месец
Последно взеха да национализират криптоборсите и да им конфискуват средствата. Уж имали ама май въобще не им стига.
0
 
5
 
2
zelka007 до: mrynmryn
преди 1 месец
ами имат , не е да нямат ... обаче броят всичко в банковата система като техно ... :))) ... иначе частният дълг расте , стигнал е 165% от БВП , а лихвата нема лабаво при тех 20,5% на годишна база по заемите ...
0
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че са използвани 165 млрд. щатски долара от валутните резерви на централната банка през 2019 и 2020 г. и могат да бъдат използвани отново, когато е необходимо."То тоя резерв явно е безкраен, това е 1/4 от бвп-то им, ако приемем, че цифрата е вярна.