Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Китай греши, че САЩ ги чака неизбежен упадък

Ако Америка остане демократична, свободна и отворена, тя има добри шансове да остане най-влиятелната държава в света задълго

   1| 2    
4
 
1
 
16
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*** не схванаха, че първо трябва да мине времето на капитализма - не може директно от феодалния строй. Китай и Рашастан вече опитаха и не се получи :) Когато капитализма премине в комунизъм, те пак ще си останат мизерия и голи приказки.
2
 
6
 
15
kmilchev до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Доларът има дял от около 65-70% в търговията само, че ръстът на криптотранзакциите до 5-10 години ще расте и то много. Намалее ли доларът като дял до около 40-45% той ще стане много нестабилен и цялото това печатане на пари няма как да не носи последствия за стойността му тогава.
6
 
2
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това което пишеш е вярно, по принцип. За достоверност можеш да добавиш към цифрите по една нула - 50 или 500. От 5 до 50 години се очаква разпада на русия, защото тя е териториална империя. При технологичните и финансови империи каквато е САЩ, нещата са по-различни.
0
 
5
 
13
Grosss до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Опитват се да го заместят с цифрички,биткойните.
3
 
6
 
12
преди 1 месец
Няма никаква грешка,грешката е в главите на американците дето си мислят,че с необезпечени хартийки могат вечно да купат стоките и труда на целиятсвят.
3
 
2
 
11
преди 1 месец
*** означава комунoидни държави, явно бота филтрира :)
2
 
4
 
10
преди 1 месец
Вечни няма, обаче САЩ са млада империя. Може да имат още няколкостотин имперски години. Определено са за предпочитане, аз даже ги харесвам, пред *** държави.
2
 
5
 
9
преди 1 месец
Историята е доказала че няма вечни империи. САЩ са на път да залязат, въпросът е кога - дали след 5 или 50 години.
6
 
1
 
8
Dr. Vatnikov до: kmilchev
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ето го още един от описаните...Първо, доларът е първата валута на света, просто защото няма кой да го замести.Държавно манипулирани валутки, като юана, нямат никакъв шанс. Китайците искат да продават в долари и евро, не в юани.Корпорациите отхвърляли долара и си правили валутки...да, фантазии и глупости 2в1.Сигурно не си чувал, че в Китай раждаемостта е отрицателна, но там никой не иска да мигрира, за разлика от САЩ.А относно твърдението, че китайците били със средно ай кю 110-115, само ще се изсмея! Явно не си мърдал от селото си. Малко попътувай, после снасяй глупости по форумите.
1
 
8
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само американците вярват, че са свободна и демократична държава. Работиш нон-стоп, без право на платен отпуск, плащаш по 10+% от заплатата си за здравна застраховка, вместо просто да въведеш задължително здравно осигуряване и да олекотиш живота на населението, гърмят се по улиците, но не правиш нищо за контрола на оръжията. Ако някоя си покаже зърнотo, се почват някакви километрични локуми, спонсорират се 10-тки религиозни секти, но публичното им образование е като това в Максуда. Доста сериозна част от населението има ментални проблеми или такива с наркотици. Има разни измислени организации, които те съдят, че тревата ти в двора, не било окосена или че си си боядисал къщата. Ще цитирам един мъдър американец, за съжаление вече не сред живите - The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it