Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Криптоикономика: Над 40 обекта в София вече приемат плащания с дигитални пари

Регулациите при криптовалутите не са притеснителни – те контролират прането на пари, посочи съоснователят на poype.io Боян Келчев

0
 
3
 
7
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Беше ирония :)) Обаче никой нищо не казва за касовия бон в биткойн? Къде е?Мълчат нещо, но на лозунги са първи.
2
 
0
 
6
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ама гледам, че нещо в последно време много станаха кандидатите за "догитално злато", койнчето с опуленото пce и то ли е такова злато, че много интерес последно време привлича?--------------Стига де, дай по-сериозно. Ако нещо не разбираш, питай
1
 
4
 
5
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Доверието е майката на стойността на биткойа като дигитално злато.Ако нарочиш една вкаменелото ако от динозаври за ценно и достатъчно много хора ти повярват, може и да стане ценно.Но то пак продължава да си е същото неизползваемо нещо.Ама гледам, че нещо в последно време много станаха кандидатите за "догитално злато", койнчето с опуленото пce и то ли е такова злато, че много интерес последно време привлича?
2
 
4
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може ли да покажете един касов бон за платена стока или услуга с крипто? Нямате? Значи или се плаща в истински пари, чрез трансфер на крипто в такива или това са незаконни сделки, където нито ДДС ще се плати, нито.данък печалба в последствие.С това ли се хвалим? Че някой избягва плащането на ДДС? Браво, много "похвално"!
5
 
2
 
3
cherney до: Varfor
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Със сигурност няма и такъв, който да си е купил бургер със злато, но това не пречи да има пазарна капитализация над 10 трлн. долара. Тази тема за биткойн и неговото приложение е обсъждана многократно. Биткойн не е, а и няма да бъде в бъдеще заплаха за основните фиатни валути. Биткойн се конкурира със златото.
1
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
даааа, колко ли са си купили нещо с биткоини? .. даже си го представят, поръчвам си бургер ... плащам ... и чакам 2 часа да мине плащането !
1
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Чудесно, но не виждам кой ще си купи бургер (защото съм виждал такава възможност) с биткойн, да речем.Всички си държат криптото с идеята, че цената ще расте. За което съм доста скептичен.