Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Путин: Руските ваксини са надеждни като автомат "Калашников"

Нашите лекарства се основават на технологии и платформи, които се използват буквално от десетилетия, заяви руският президент

   1| 2    
0
 
0
 
14
Werter до: penman
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Добри? Колко да са добри в медицината?С една от най-ниските продължителности на живот...А според класацията на Numbeo са на 63-то място по здравеопазване след такива страни като Аржентина, Уругвай, Колумбия, Китай, Индия, Ю. Африка, Индонезия, Пакистан, Казахстан, Полша ....https://***.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp
2
 
4
 
13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
...добре, олекна ли ти? Психолозите не взимат скъпо. О, извинявам се. То за тролене не се плащаше много. Съжалявам!
5
 
3
 
12
Dr. Vatnikov до: многодобре
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Цър.вул с татуирана петолъчка, където е стъпил руския кален ботуш, резултатите и мизерията се виждат! И като заговори за Ю.Америка, едно гласче ми нашепва Венесуелаа, Венесуелааа...
4
 
3
 
11
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
...и нито един от соросоплужечице - стоена, бг мена, панман-американ, ...и т.н. не се сети да коментира, примерно, че ваксина трепе кат "Калашников"! А в Колумбия, където управляват американски марионетки, като боковите тук, са на прага на гражданска война. Все американски ми ти работи!
0
 
7
 
10
преди 4 месеца
И затова късия не се ваксинира публично с нея пред всички щото е толкоз надеждна. И не знам защо прави аналогия между руска ваксина и руско оръжие за убиване. Убиват доказано ли?
5
 
4
 
9
penman до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За разлика от съвременните технологии, където руснаците са гола вода (една лека кола не могат да сделат, компютърните чипове Елбрус са на ниво 2013 г.), в медицината са наистина добри, ваксината също е добра, но усложненията са същите, както при всички векторни. Честотата на тези усложнения обаче е едно на няколкостотин хиляди, така че ползата е хиляди пъти по-голяма от евентуалната вреда. Ако не се ваксинираш е хиляда пъти по-вероятно да умреш от ковид, отколкото от усложнение. Модерните РНК ваксини пък са още по-безопасни.
1
 
2
 
8
penman до: Стоян Петров
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Че е немска разработка си е факт, дълго време прикриван, но си е добър - преди близо четири десетилетия редовно поразявах мишените, които бяха на 350 м. Изстрелял съм хиляди патрони и никога не е плюл куршумите.
6
 
7
 
7
Dr. Vatnikov до: zelka007
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
На мишата калашников са му се подигравали собствените му колеги, че не е знаел от коя страна на чертожната дъска да застане и как да хване молива за снимките.Същата работа, като забиването на знамето на Райстага - грузинец го забива, ноооо...не може, руснак трвбвало да е и хоп, грузинчикът изведнъж забравя, че го е забил първи.
5
 
5
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Е, ако технологията я откраднахте, както и тази за Калашников, може и да са надеждни.Но ако ваксонката е сделана в расии, качеството и е ясно...:)))
6
 
2
 
5
преди 4 месеца
Те и другите ваксини нанасят не по-малки поражения. Фуклю.