Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Шотландия се приближава с още стъпка към вот за независимост

Управляващата Шотландска национална партия се размина само с 1 глас от пълното мнозинство

3
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Обясних ви преди да се състои референдума за независимост на Шотландия - шотландците предпочитат годишната субсидия от Лондон в размер на 50 000 000 000 паунда, пред така наречената независимост. В случай че се насрочи нов такъв, няма да ви обяснявам отново, само си спомнете какво съм писал.PS На тези които ще ми обясняват за доходите от петрол в Северно море, ще подскажа че те бяха около 10 000 000 000 паунда в най-добрите години. Сега са много по-малко.
7
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Англичаните дадоха възможност на Шотландия и тя на референдум предпочете да остане част от Великобритания. Ако има нов референдум резултата ще е същият. Всички социологически проучвания са в тази насока. Но не е нормално да се правят такива референдуми по кардинални въпроси през две години. Това има предвид и Борис Джонсън.
3
 
2
 
3
ing5rov до: korn
преди 1 месец
пише се "обЯсняваха" ... популистите са в СъвеЦкия съюз ... : )))
1
 
7
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Англичаните които 4 години ни обесняваха как ЕС им отнемал суверинитета и те имали право да правят да напуснат когато си искат и напуснаха, сега обесняват на шотландците че нямали право да си провеждат референдуми и че не са свободни. Ей това са всички популисти, едни лъжливи тарикати.
2
 
6
 
1
преди 1 месец
Freedom for Scotland!