IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung залага на нова серия уреди за дома

Новото продуктово портфолио Bespoke включва хладилник и няколко лайфстайл предложения

20:53 | 11.05.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Samsung Electronics</em></p>

Снимка: Samsung Electronics

Samsung разширява предложенията си в областта на уредите за дома и показа новите участници в продуктовото портфолио, носещо името Bespoke.

На онлайн събитието Bespoke Home 2021, проведено във вторник, южнокорейският технологичен гигант разкри визията си за променящия се дом предвид пандемията и новите нагласи на потребителите. Според проучвания на компанията потребителите търсят  все повече мултифукционални решения за дома, тъй като прекарват повече време вкъщи и съчетават в едно пространство личния и професионалния си живот. Освен това пандемията е довела до по-голям фокус върху хигиената на дома.

В тази връзка Samsung обяви, че хладилникът Bespoke, чийто дизайн може да бъде персонализиран, така че да пасне на интериора, ще бъде пуснат в Северна Америка, Латинска Америка, Европа и Близкия изток, както и в определни региони на Азия и Африка.

Идеята на компанията е да даде на потребителите възможност да избират между 20 оригинални цвята и различни модели на хладилника, които могат да се комбинират. В Европа ще се предлагат модули с една врата или две врати с фризер с долно монтиране, а целта е всеки да може да избере уреда по начин, който да се съчетава добре с останалата част от дома.

Предвид тенденцията хората да прекарват много повече време у дома заради Covid-19 Samsung залага и на серия от лайфстайл уреди. Сред тях попадат пречиствател за въздух, който улавя на 99,97% частиците, алергените и замърсителите във въздуха, както и Cube – модулна система за хладилно съхранение в различни от кухнята помещения.

ShoeDresser пък е ново предложение, което се грижи за поддръжката на обувките, като ги дезодорира и изсушава, използвайки мощна въздушна струя и UV лъчи.

Сред предложенията попада и пречиствател за вода, който се поставя под мивка с единичен кран или с множество кранове.

В центъра на стратегията на Samsung стои платформата за SmartThings, осигуряваща свързаност между устройствата в дома чрез използването на автоматизация и на изкуствен интелект.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още