Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Нов глобален монетарен ред заплашва долара

Паралелна финансова система, водена от стейбълкоините, започва да застрашава статута му на резервна валута

   1| 2    
0
 
1
 
16
преди 4 месеца
"заплашвавало го тя паралелната система" само дет сичките такива са базирани на него О какво чудо .... :)) що нема ни едно базирано на еврото ? или то има ама EURS нешо малко неползваемо не е като USDT, TUSD, DAI, USDC, BUSD и т.н. .... А нешо базирано на CNY нешо на JPY ? пак немеме та с тия ми ти "паралелни вселени" така както ги поразгледах тез "крипто шашми" за има няма месец май ги създават създателите на долара, за да мое това нещо да скача безнаказано за секунди където и да било особено туй USDT бачка със секви мрежи ERC20, BEP20, TRX и т.н. кат по тоя начин могат да се финансират разни ми ти нови Демокрации .... мдаам. Начи човек с телефона си носи едни 500стин млн. USDTa или даже нема нужда, той треа си носи само некъде тая фраза за партфеля и после да го бодне и трансферите почват ....И ко излезе че Bitcoin борсите бяха тестови полигон за нещо кат дигитална шашма, където да се генерират пари пак от въздуха по "образ и подобие на Бога" от там само връзка с нета да има и туй то всеки кат знае че ше му приемат stablecoina ше акумулира такоз нещо, че и лихвите са му 6% в DeFi Stake х10/18% .... Къде летиш ти може би .....
0
 
4
 
15
Dr. Vatnikov до: khao
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тая сутрин е 42.Напускай потъващия кораб....
0
 
3
 
14
khao до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
а ти кво направи с последните на 49... дето не ги дочака за 55.. :)държиш ли ги още...
1
 
8
 
13
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Няма да има легални покупки с шиткойнчета никога, всички превалутират преди да приемат шиткойнчетата и получават истински пари. Реално сделката е в истински пари.
0
 
7
 
12
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Знам, че не можеш да ми дадеш фактурка, няма и да можеш.Той Илон доскоро уж и Тесла с шиткойнче продаваше, ама спря, кво му стана на тоя човек... :)
5
 
3
 
11
Solar Power до: Solar Power
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Фактурка нямам но може да видиш това: https://***.entrepreneur.com/article/371641
5
 
4
 
10
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За да бъдем коректни - Geometric Energy Corporation платиха с dogecoin на Мъск за да им изстреля 40кг сателитче. До скоро можеше да си купип Тесла директно с биткойн. Имам приятел в Германия който го направи :)Тепърва ще растат покупките в шиткойни :)
8
 
1
 
9
преди 4 месеца
В САЩ е с подсигуряващ неограничени щети държавно ползване на долари.Политиците, банкерите и другите сме жертви на неправилна парична политика. Грешното държавно поведение създава условия при по-голям икономически растеж да възникват повече щети.С реалното съгласие на политици (за да подсигури пари за плащане на щети от съдбовната грешка) Федералният резерв намали основната лихва. Подходът отлага началото на катастрофална криза, за сметка на бъдещи завишени щети.Ако не е злокобната парична процедура, САЩ нямаше да имат сегашни дългове.Сега обществеността е мълчалива за американската слабост и същата се запазва. Защо САЩ са със съдбовна парична грешка?За устойчиво държавно развитие е необходима с целева защита срещу щети държавна употреба на пари.
5
 
3
 
8
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Това, което ще замени долара се нарича SDR и естесвено ще се държи от Международния Валутен Фонд. Единна Световна банка. Единна валута. Централизация. Дигитални пари. Тотален контрол на стадото.Все още има противопоставящи се сили обаче. Да видим до къде ще се стигне.
4
 
8
 
7
Dr. Vatnikov до: shinawatra
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не е вярно.Air BnB отвори изцяло нов бизнес модел, който се комбинира с лоу кост полетите. Масовия туризъм. Хотелите пострадаха, но малко. Работи ЗА обществения интерес и носи ползи почти за всички.Юбер е по-същия начин, обществото има полза от него. Ако си плащат данъците, нека работят. С пълно право ги спряха тук, иначе моделът си е супер.