IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стефан Янев: Работим на пълни обороти, всичко е под контрол

Служебният кабинет обсъжда перспективите за социално подпомагане, наложените заради пандемията мерки и плана за ваксинация

13:39 | 13.05.21 г. 3
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: БГНЕС</p>

Снимка: БГНЕС

"Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Очаквайте информация - навременна, честна и открита, по всяко едно време, защото ще работим в полза на обществото съвсем открито". Това каза служебният премиер Стефан Янев на първото официално заседание на служебното правителство.

Янев помоли за седмица толеранс, в която колегите му да могат да се запознаят с настоящата картина, която след това ще бъде представена пред медиите и обществото. И напомни мотото на служебния кабинет - прозрачност, професионализъм и почтеност.

Стефан Янев анонсира, че днес правителството ще разгледа позиции на кабинета за предстоящи участия в заседания в европейски формат другата седмица. Ще бъдат обсъждани също перспективите за социално подпомагане и наложените заради пандемията мерки, както и плана за ваксинация.

Стефан Янев опроверга публикации в медиите, че транспортният министър Георги Тодоров е дал положителен резултат за коронавирус. От лабораторията са направили грешка и са поднесли извинение.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
Shadow1
преди 2 години
Не се карайте, за мен работят на пълни обороти момчетата, браво!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 4
bgMan
преди 2 години
Въпросът е за КОГО работят на пълни обороти? Щото не очаквам шапкари парашутисти турени там от президент парашутист по проект на Москва да работят за България и българите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
redcretin
преди 2 години
Какви пълни обороти, като досега бяхте никои бре?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още