Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Мълчанието вече не е вариант в Източен Ерусалим

От началото на месеца на пости Рамазан израелската полиция и палестинците влизат в сблъсъци близо до Дамаската порта

0
 
0
 
6
khao до: bgMan
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ма си тъъъп, викаш откакто евреите се нанесоха у тях почнаха да имат претенции... нахалници!да мен, скачат срещу държавата която ги граби и подтиска !
3
 
1
 
5
преди 2 месеца
Откакто съществува държават Израел арабите в състава на еврейската държава живеят както си искат. Имат дори политическа партия да им защитава интересите и представители в Кнесета. Само че тези араби не скачат срещу държавата, която ги храни. В това отношение няма друга демокрация в Близкия Изток.Виж палестинците в двата анклава са друго нещо. Болшинството от тях се използват като жертвени агнета в една ислямска стратегия, която я има написана и за Балканите, когато един ден успеят да заличат Израел. Само че палачинката май започна да се обръща. Йордания и Египет имат чудесни взаимоотношения и постоянен мир с Израел. Остават само Иран, Йемен и Сирия като поддръжници на средновековния ислямски фанатизъм.
2
 
3
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
То Газа и без това е концлагер да им пускат газа и екстерминация до крак, да не се мъчат. Взеха им земите, спряха им водата, натикаха ги в морето... освен *** да ги направят. Палестински холокост в еврейски стил.
6
 
4
 
3
Dr. Vatnikov до: 0pk
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Няма нищо общо едното с другото.Очевадно не познаваш ситуацията.Украйна е независима държава, дори расията гарантира нейната независимост с доховор, който, разбира се, нарушиха (Бисмарк - договор с расия струва по-малко от хартията, с който е написан)2. Украйна има много собствено производство, а украинците сега работят в Полша и ЕС, не в бедна расийка за смешни заплатки.3. Руснаците давали пари на Украйна, ама верно ли, бе? Те за тях си нямат, давали на някой?!И понеже си негранотен, да ти кажа, износът на България за 2019 е 60 милиарда лева. Официално.А вече няма нито една държава от екс-соц, влезли в ЕС, където заплатите да са по-ниски от расийка.
4
 
6
 
2
0pk до: Dr. Vatnikov
преди 2 месеца
И аз това разпрявям - да влезе дядя Вова с армията в Украина и да се успокоят украинците, таман за повече от няколко години :DИ те от друго не разбират. Ако не са руснаците да им дават пари, укрите ше са същите скъсаняци като другите източноевропейци дето нямат никаква промишленост (понеже всичко разрушиха) и живеят на внос.Или не? Защо за чичо Бени да може, а за дядя Вова да не може, не е ли така? :D
4
 
4
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ами да влиза армията, както преди няколко години и да ...успокоят нещата, за следващите няколко години.Тия от друго не разбират. Ако не е Израел да,им дава работа, ще са същите скъсаняци, както и другите аpaбели, които нямат петрол.