Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Умира ли американската работна етика заради пандемията?

Може би смирената протестантска работна етика се заменя със самоосвобождаващата етика на прогресивните добродетели

0
 
4
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Работодателите се борят от години с явлението дистанционна работа. Допускаха го за някои, но рядко обмисляха да позволят на всички да го практикуват, страхувайки се, че това ще отслаби ценните навици на работното място. Че какво му е лошото на #SleepFromHome?
3
 
3
 
3
преди 1 месец
"прогресивните добродетели" ... хаха
1
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
муахахахахахахахахахаха!забеван ми е тоз, вашияь сайт....смях се много и се забавлявах със статията!Истинската причина за край на работата е ФЕД! С НЕГОВИТЕ НУЛЕВИ ЛИХВИ ВЪРХУ ДЕПОЗИТИТИ, КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ И СВРЪХРАЗХЛАБВАНЕТО!По тоз начин, изсипа златен дъжд върху евреите докъта спът с надеждата, че те ше държът за топките долните нива на пирамидата и ше има само: "арбайт махт фрай" за тех. се пак, кредити за хлеб са земали. Е, АКО ИСКАШ ДА ТИ РОБОТЪТ, требва да ги оставиш да поркат, чукат и изпускат парат на воля. без това, жалките им надници губат смисъл. Арбайт без радос и удоволствие е небрежна и безработна работа. това стана с пандемиеус и експеримента за виртуална реалност. Съгъ, да точно съгъ, обезмисления живот на средната и долната класа ше ги накарат или да се дрогират до безобразие, или да се позабавляват като се отдадът на разрушение. ТОЕС, ЧЕСТИТА ВИ ВИЙМАРСКА РЕПУБЛИК. Кво ше става? Варварите ше ръзрушит рим. ъгейн.
3
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
СоциализЪма не прощава! Като си направиш собствените си хора търтеи, сам си си виновен.Открай време светът се движи от моркова и пръчката, така е устроен човека. Просто формите на моркова и пръчката се изменят с годините.