Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Планира се удължаване на извънредната обстановка до края на юни

Ще бъде облекчено раздаването на ваксини за личните лекари, каза Ангел Кунчев

1
 
5
 
5
преди 1 месец
Едно време вестоносците с лоши вести ги убивали на място.Сега PRESSтитуцията и т.н. политици се гаврят,що са промили мозъците на туземците с демокрация,разбитай ДЕМОНокрация.
1
 
5
 
4
преди 1 месец
Проф. Балтов: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина срещу COVID-19Със сигурност ще има трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози. Това заяви шефът на Пирогов проф. Асен Балтов в предаването Неделята на NOVA.Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и следващата. Няма да е с толкова жертви, но със сигурност ще продължи, заяви проф. Балтовтоя явно се познава с ковида ... или със стопаните му .
3
 
5
 
3
преди 1 месец
Филип дьо Вилие: Covid-19 задейства трансформация на човечеството. В ход е Дехуманистан."Новите господари на надзорния капитализъм изглежда са предвидили за нас поредица от нещастия, като иманярите на разбити кораби, които ликуват от радост при мисълта за предстоящо корабокрушение. Всъщност аз открих заснет сеанс на симулационно упражнение на Ковид пандемия, организирано от частни сили - Big Data, Big Finance, Big Pharma. Това упражнение впрочем се е състояло - дръжте се здраво - на 18 октомври 2019 г., т.е. няколко месеца преди да чуем за Ковид. Заключението: това, което преживяхме, вече е било разиграно. И не САЩ са го управлявали, а Бил Гейтс, Джонсън и Джонсън и Давос, т.е. големите частни играчи. Каква е поуката от тази история? Тя е проста. Със създаването на СЗО през 1995 г. големите играчи в глобализацията са искали свят без граници, някои от личен интерес, за да отворят глобален масов пазар; други - от идеология, за да заменят стените с мостове и да насърчат космическото братство. Те са знаели риска, присъщ на този свят без прегради: силно патогенна и заразна планета. Те са го знаели и са се подготвили за това. Очаквали са прозореца на възможности, за да променят обществото. Тази работа по-скоро успя. Технологичните гиганти забогатяха, а биовластта се настани трайно с държавния хигиенизъм Скритата идея е тоталният контрол, дисциплинарното общество". В новото си есе, Le Jour dapr
3
 
7
 
2
ing5rov до: ing5rov
преди 1 месец
хамсалак
3
 
8
 
1
преди 1 месец
удължаване на извънредната обстановка , докат всеки *** свикне да спи с маска и се ваксинира ...