Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Тъмната страна на Бил Гейтс

Мултимилиардерът се считаше за модел за подражание сред супербогаташите, но сега щатски медии съобщават за афери и близки отношения с Джефри Епстийн

   1| 2    
3
 
5
 
18
khao до: ejko
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
благотворителността е висша форма на лицемерие от страна на ултрабогатите, както ти ги наричаш :))
5
 
6
 
17
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Абе... все се чудя какви ли са данъчните облекчения, които господинът ползва за доходите си от Майкрософт заради това, че акциите се "притежават" от фондацията му? Искрено не вярвам във "филантропията" на ултрабогатите.
2
 
5
 
16
evlogi до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Доста добре го формулира.Само ще те поправя за едно нещо-всеки нормален мъж по всяко време се заглежда по други жени,мисля,че са рядкост такива, на които им отнема 10 години брак,за да го направят.
2
 
11
 
15
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тва ли е "тъмната страна", че се е заглеждал по други жени?Я по-сериозно! Всеки нормален мъж след 10 годишен брак се заглежда по други жени!Но ако беше се заглеждал по мъже, можехте и да го аплодирате и потупвате по рамото, че се е "осъзнал" и признал...
7
 
2
 
14
ing5rov до: julian12
преди 4 месеца
и на мене са ми неприятни цифрите които цитираш , но кукловодите са му поръчали къде къде по-висока летва ... тъй че , сега без "филантропа" ... : )))
3
 
6
 
13
julian12 до: ing5rov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Провалил се казваш? 200 милиона американци? 70%. Европа поръча още 1.8 милиарда ваксини при 500мил население. Ваксинцзионни паспорти. Приемани на закони намаляващи всякакви права на хората. Добре се провалиха, няма що.
6
 
6
 
12
преди 4 месеца
сексуалните забежки на тоя дъждовен червей са толкова нелеп мотив , че чак ме напушва смях ... тоя перко се провали с ваксинирането на световното стадо , па сега ше го накичат всякак ...колкото до инвестора и специално Бойчо , за майтап ше прегледам отново дитирамбите дето пееха на "филантропа" само преди месец .... е сега да видим и на Сорос кога ше му извадят кирливи ризки ... : )))
1
 
8
 
11
преди 4 месеца
Ей на тва му се вика да търсиш под вола теле.Съвсем взеха да изперкват тия.
1
 
7
 
10
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
На зле отива оная държава и света като цяло. Забравиха за Клинтън.Да не говорим за истинските им президенти от едно време дето са ги направили велика държава и световна сила.Кенеди е "пердашел" всичко с пола наред.
0
 
7
 
9
khao до: zelka007
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
тежко му... сега като запознат да излизат едни съученички от 70те с обвинения, когато са били млади и са се натискали по храстите...Иначе си прав... във всяка фирма има по няколко колежки дето всички знаят как са стигнали до позицията на коята са... но всичко е точно !