Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Управителят на БНБ: Присъединяването към еврозоната е пример за политическа константа

Централната банка беше една от първите, които активираха антикризисен пакет за над 9 млрд. лева, посочи Димитър Радев в интервю за Bloomberg Businessweek BG

1
 
2
 
7
Shadow1 до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз бих могъл да ги определям ако някой ден вляза в управлението. Иначе ги определя власт имащия за дадената ситуация. Границата е тънка както обикновенно, за съжаление решенията в политиката не са като в математиката. Други въпроси останаха ли за изчистване?
3
 
1
 
6
abdul до: Shadow1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като си говорим за сложни въпроси, да изчистим първо по-простичките. Като за начало - https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BEНаселението е чудесен съветник по важните въпроси при демокрациите.Ако ще има важни и маловажни за рефереднуми кой ще ги определя? Ти? :-D
5
 
2
 
5
abdul до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
пускам сълзичка специално за умните и работливите.и още една за специално за теб.
1
 
5
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Референдум по такъв въпрос за мен е лоша идея. Виждам няколко проблема. Първия е че населението не е добър съветник по сложни въпроси, малцина ще си направят труда да се образоват по темата, мнозина ще слушат другите, а тези други обикновенно ги е страх от новото и не желаят промяна, особенно в ситуация в която и старото работи криво ляво. Следващия проблем е, че даже и след референдум ще има мнозина недоволни, ще се оплакват от злоупотреби, фалшификации и т.н.
5
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Радевия,залагам 100 хилки, че нема ни земат в еврозоната!Банковия съюз: се есно сме дали да ни *** жената. Това присъединяване се прави ВИНАГИ след приемането в еврозоната, НЕ И ПРЕД, щото така има полза само за ЕЦБ, не и за кандидата. Тебе Домбровскис ли ти НАШЕПВА, че сме супер в стойка "Г"? Да ти кажем, сега ПРОПАГАНДИРАЙТЕ, тез еврозонистите са ви фанали за топките и само им пеете горно до в кресчендо "ЗА". Ама кат дойде време за пеемане - миришат ви краката. АБЕ,РАДЕВИЯ, НИЕ В ШЕНГЕН ЛИ СМЕ? А ТАКА, ДА СИ ЧУВАЛ, ЧЕ ЧЛЕНСТВОТО В ШЕНГЕН Е УСЛОВИЕ? Айде стига се перчи.............кат не казваш истината поне замълчи с порпагандата, мислим ас.
3
 
5
 
2
Dr. Vatnikov до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Я чиба бе, копейник, банда слабоуми и лузъри ще спирате умните и работливите да живеят все по-добре, това ли ви се ще?? И мандрите да оберете след това и национализирате всичко, нали?!
6
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Димитър Радев е гений. Дори аз не бих могъл да го кажа по-добре.Присъединяването на България в еврозоната е лакмус за това колко продажни са политиците ни и катализатор за политическа фрагментация по тази ос.Същински гений!Трябва референдум за влизането на България в ЕЗ.Политическите константи е редно да се решават на референдуми.. само така може да се генерира максимално обществено доверие по тези важни въпроси.