Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Браншови организации в строителството искат отлагане на Наредбата за достъпна среда

Програма за саниране ще има, но влагаме в нея друг смисъл, заяви регионалният министър Виолета Комитова

3
 
8
 
3
преди 2 месеца
И в момента продават апаратаменти с около 20% общи части.Най-търсените двустайни,ново строителство,при обявени около 65,68 квадрата са с чиста площ от 53,54 квадратни метра .Строителните фирми са нагли до безобразие .Нужна е не наредба,ами закон,който да им вкара в коловоза продажбите на зелено,да ги следят за всяка една дейност ,с която ощетяват потребителите .В момента дори стигнаха до там че в продажби обявяват и мазетата с отделни цени .Можете да влезнете в сайтове и да се убедите лично в това.Колкото и комунистическо да звучи ,да им сложат и тавани на цените ,защото спекулират с цените на суровините ,с цените на труда ,със всяка една новина .
3
 
6
 
2
Лъчо до: alex8712
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Доколкото прочетох в предишни статии има много условия с които трябва да се съобразяват. По широки коридори, врати, тераси - за да може човек с количка свободно да се движи в жилището си. Промените са напълно логични. Мрънкат защото ще се увеличат общите части за сметка на стаите. Всеки стана строител, нали сега парите са там.
2
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
''Освен това ще доведе до отлив на инвеститори и оскъпяване на строителството на нови сгради и съоръжения с около 30%. ''И кое оскъпява проекта с 30%?! Една рампа ли, или какво?Да се чуди човек как на Запад няма отлив на инвеститори, а средата е достъпна навсякъде за хора с увреждания и никой дори не го поставя като въпрос...