IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ: Investor.bg е златната медия в икономическата информация

Учебното заведение отличи водещата икономическа медия с плакет и подпечатана със златен печат почетна грамота

17:22 | 28.05.21 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов<em> (вляво) </em>приема отличията от доц. д-р Григорий Вазов <em>(вдясно).</em> <em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов (вляво) приема отличията от доц. д-р Григорий Вазов (вдясно). Снимка: Investor Media Group

Плакет и почетна грамота получи водещият икономически сайт Investor.bg от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

ВУЗФ присъди почетната грамота на Investor.bg в ролята му на водеща икономическа и финансова медия за развитието на бизнеса в България и по повод на 20-годишнината на Investor.bg. Отличията бяха връчени от ректора на учебното заведение доц. д-р Григорий Вазов на главния редактор на медията Бойчо Попов в началото на втория сезон на проекта „Академия за финансови анализатори“, който Investor.bg организира съвместно с ВУЗФ. Инициативата цели да предостави възможност на млади таланти да се развиват и специализират в областта на финансовата и икономическата журналистика, като същевременно с това ги запознае с особеностите на професията и им предаде ценни уроци от практиката.

„Подписът е мой, печатът е златен. Много рядко поставяме този печат, но Investor го заслужава. Или казано по друг начин – вие сте златната медия в икономическата информация“, каза доц. Д-р Вазов. Oт своя страна Бойчо Попов благодари от името на цялата редакция и обеща отличията да бъдат поставени на видно място във витрината на наградите на медията и Investor.bg да продължи инициативите с учебното заведение.

Днес се проведе и първата лекция от втория сезон на "Академия за финансови анализатори". Тя беше посветена на предимството на данните и базираната на данни журналистика. Лектор в нея беше главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов. Следващите видео уроци от академията ще се провеждат всеки четвъртък от 11:00 часа и може да се проследят на живо в каналите на ВУЗФ и Investor.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 5 rate down comment 1
Shadow1
преди 2 години
За мен правлно име на наградата ще е "Най-малко лош сайт". Дизайна на сайта е замръзнал в 2010г., има много бъгове, масово се превеждат статии с гугъл преводач.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 0
Pyramid
преди 2 години
Щеше да е смешно, ако не бе тъжно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още