IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов: Естествено, че има проблем с бюджета

Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто дойде COVID-19, заяви бившият премиер

11:58 | 29.05.21 г. 6
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;БГНЕС/БОБИ ТОШЕВ</em></p>

Снимка: БГНЕС/БОБИ ТОШЕВ

Естествено, че има проблем с бюджета. Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто дойде COVID-19. Сега от какво се оплакват, COVID-ът си замина.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов на поредната си среща с младежи от партията, цитиран от БГНЕС. Срещата се проведе в централата на партията в София и се излъчва на живо чрез Facebook страницата на Борисов. На нея присъстват младежи от партията от цялата страна, както и бившите членове на кабинета на Борисов - Лъчезар Борисов, Костадин Ангелов, Томислав Дончев, Деница Сачева, Екатерина Захариева и Теменужка Петкова.

Толкова се объркаха, че се паникьосаха, каза Борисов по повод скандала с подслушванията. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно, допълни още бившият премиер.

Според него опонентите му искат да направят „нов Костинброд”.

Видя се, че на честни избори те не могат да победят. Ще видите какво нещо ще направят – канибализъм, добави Борисов и заяви, че вече хората не вярват на обвиненията за подслушване.

Борисов направи коментар и по петъчния брифинг на служебния финансов министър Асен Василев.

Естествено, че има проблем с бюджета. Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто започна COVID-a и затворихме предприятия, заяви Борисов. Беше ужасно, всички тогава искаха увеличение на доходите и затова вдигнахме с 15% заплатите на МВР, на пожарната, на парите за първа линия, на доктори, пенсии, обясни още той.

Тогава вие (към служебния кабинет – бел. ред.) седяхте като опозиция и викахте давай, допълни Борисов. Сега от какво се оплаквате, COVID-ът си замина, попита още той. Мобилизирайте се и си събирайте приходите, за да се пълни хазната, каза Бойко Борисов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:05 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 2 rate down comment 2
redcretin
преди 2 години
Като не го подкарахте а-ла Чаушеску - сега така.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 3 rate down comment 3
Varfor
преди 2 години
Ако живеете извън България или по време на предстоящите парламентарни избори на 11-и юли ще се намирате извън страната, можете да подадете заявление за гласуване в секция извън страната през сайта на ЦИК:https://cik.bg/bg/ns11.07.2021/izvan-stranata/submitМожете да препратите съобщението, ако би било от полза за ваш роднина или приятел.Тук можете и да видите къде има достатъчно подадени заявления за разкриване на секции:https://glasuvam.org/cik-parl2107
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 6 rate down comment 2
levi_desni
преди 2 години
До живот без право на замяна. При строг тъмничен режим. Егати наглата муцуна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 6 rate down comment 1
levi_desni
преди 2 години
"Борисов: Естествено, че има проблем с бюджета", ама"Им оставихме пълна хазна". ОЛЯ СЕ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 8 rate down comment 3
serafima
преди 2 години
"Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто дойде COVID-19. Сега от какво се оплакват, COVID-ът си замина." - казва един неграмотен човек с извънредно голямо его, може би валидно за малко село, но не и за национално ниво. ТОЙ имал проблеми. Сега вече си отишъл КОВИД-19 според него и ВЕДНАГА трябва да се върнат приходи и разходи както преди него. А за зулумите и нарушенията в бюджета, с АЧИК нарушението да го използва за свои цели - да бъде драг в селцата - да раздава пари на хора, които биха гласували за него, да се крият КРУПНИ нарушения от Черепа, доскоро приятел на Боко, а сега го натиква като приятел на други. Доказа се, че Черепът не е платил 700 милиона лева данъци, тоест не са постъпили в бюджета и давал десетки милиони рушвет на Борисов и Горанов. И т.н.ДА СЕ НАМИРА на приказка да стои в ефира, след като повечето хора се отвращават от него.Ако боко ще си остане този срам за България, хайде медиите да бъдат по-достойни и н4е му се отблагодаряват чрез прекъсване на други предавания за негов брифинг или за непременно пускане на неговите злъчни простотии. ! А?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 0
nkavrakov1982
преди 2 години
Проблема е 1.Кражбите в особено големи размери,ощетяващи народа.Ако не бяха тези кражби,щеше да има паро дори за директно финансиране на всеки гражданин както в Щатите.Това е проблема.Крайно време е за ефективни и бързи присъди .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още