Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

80% от компаниите у нас все още нямат яснота кога ще върнат служителите в офиса

Малко над половината от фирмите предвиждат работата от вкъщи да заема 20% от работното време на служителите им, а останалите - между 21% и 50%

0
 
2
 
7
Dr. Vatnikov до: Един Българин
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И за работодателите не е хич добре, след някоя годинка вкъщи и мотивацията зверски пада, хората са превърнали в медузи и социопати,липсва отборен дух и колективна мисъл и тн. Ама е модерно сега да се говори, че тва била новата работа, видиш ли. Е, големите вече видяха, че не става тая работа така и привикват обратно на борда служителите наесен.
0
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма лошо в работата от вкъщи ама си омръзнахме с жената. Стават кавги за нищо като се гледаме година и половина. Човекът е социално животно, а който толкова му се работи от майната си да работи, но не виждам как всеки ще е супер ефективен от вкъщи, особено хората с деца , които боледуват често и им ги връщат за един ***. Тогава вкъщи става война и работа по принцип няма. Ако се запази този "модел на работа" не само ще отгледаме поколения иди0ти, но ще страда и икономиката жестоко. 1-2 дена в седмицата е добре да се ходи до офиса дори и да не е за цял ден. Да не говорим че ако някой ми сяда на стола или ми хвърля пърхот по бюрото хич не е оферта. Да не говорим, че се работи не по 8 часа, а колкото и когато трябва. Викаш по децата да те оставят, те не го правят и висиш по нощите. Това е "много" хубаво за работодателите, но дали е добро за работниците?
0
 
3
 
5
Dr. Vatnikov до: IQ96
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много си прав. Отначалото е веселко, после идват проблемите. А те са огромни и подобни статийки, дето ги пускат всяка седмица, едвам виждат върхът на айсберга. Само да видят учениците, имаше скоро репортаж, децата се радват, подскачат, че са се върнали в час, оплакват се за огромни пропуски в ученето и тн.
0
 
1
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ма убаво си е работа от хоум офиса! Ти си тракаш на компа, баба ти ти готви манджички- с една дума кеф.Само че, от офис до офис има разлика голяма и колко % от цялата икономика може да работи така?За мен това е въпросът, а също и какво правим със социалните връзки. Нали се казва, че човек е социално животно-поне за болшинството?Работа в къщи, вечер на дискотека, опс тея още не бачкат и какво? самозадоволяване в хоум офиса.;-)
1
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само хора, които не са били повече от година - две на хоум офис могат да твърдят, че било хубаво. Между другото - не е лошо да обявите, че Гугъл, ФБ, Амазон и тн. казаха - септември всички в офиса. Веселбата приключва, идва време за работа.
1
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
От вкъщи дори е по-добре, защото има по-малко интриги между служителите и реално се свършва повече работа. То всъщност е важно колко работа ще се свърши, а не колко часа ще се виси в офиса. Това разбира се не е възможно при всички видове дейности, но там където е възможно резултатите на повече места са положителни. Това по мои наблюдения, при други може да е различно.
2
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В нашата компания най-вероятно огромната част от хората няма да се върнат повече в офиса.Няколко души вече се изнесоха извън София, а не са малко тези, които сериозно го обмислят.За година и нещо се видя, че няма различа в качеството на работа в офиса и от дома.