IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Palms Bet приветства новите си клиенти с обновена спортна оферта

Уимбълдън, Тур Дьо Франс, финалите на NBA са в полезрението на този оператор

11:24 | 05.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: unsplash&nbsp;</em></p>

Снимка: unsplash 

В последните няколко години ще открием, че има един букмейкър, който винаги търси новите идеи и възможности, оригиналните предложения и разбира се, по-добрите промоции. И това не трябва да ни изненадва, все пак светът на спортните прогнози винаги е бил известен със свирепа конкуренция и тук оцеляват най-добрите. В това отношение ще открием, че има един роден оператор, който не просто даде началото на една изключително красива кампания и по-всичко личи, че продължава с пълна сила. Какво имаме предвид? 

Нека обърнем внимание на новото предложение на PalmsBet bonus за спорт, което драстично се е повишило и ни предоставя 200% бонус при депозит до 100 лв. Предоставените средства автоматично могат да се използват в портфолиото за спортни залози и в двете секции "Спорт" и "На живо". Има и още една подробност, това предложение идва под формата на безплатни залози, което със сигурност ще изненада приятно запалянковците. 

Обикновено началните бонуси идват с условия за превъртане, но в този случай от нас има едно друго изискване, да правим безплатни залози - тоест ние правим прогнозата, букмейкърът плаща залога и при евентуален успех, получаваме печалбата си, това е абсолютно всичко, което трябва да запомним. Идеята е повече от брилянтна, защото ще забележим, че операторът пуска тази промоция в навечерието на Евро 2020 и Копа Америка. Това обаче е само върхът на айсберга, защото в портфолиото ще открием, че имаме редица разнообразни предложения. Можете да се забавлявате с футболни дуели или може да създадете собствен отбор във фентъзи лигата. 

Почитателите имат право да направят по една прогноза за точен резултат - една от безплатните игри на бранда, с който да спечелят още един бонус или да се изправят едни срещу други в играта Survivor, която също не изисква никакви залози. Спортното портфолио няма да ви разочарова и освен популярните футбол, тенис, волейбол и баскетбол, можем да открием бойни спортове, електронни такива и дори моторни спортове. Ръкавицата е хвърлена под формата на така наречения спортен джакпот, където наградният фонд е половин милион лева. 

Все по-често можем да забележим и наличието на други спортни прогресивни джакпоти, а най-важното е, че ако си спомняте онзи специфичен джингъл за един момент и апартамент, тази томбола се завърна, като точно по примера на януарските страсти, отново предлага редица награди, включително и голямата под формата на апартамент на родното Черноморие. 

Сигурно се чудите какви са изискванията? Просто получавате кодове за регистрация и всеки ден може да бъдете изтеглени за награда, трябва ви просто малко повече късмет, казваме всеки ден, защото операторът не се е спрял само на една голяма награда, а на множество такива. Трябва да признаем, че портфолиото се обновява доста често и винаги в полза на самите играчи, следователно можем да очакваме още много изненади. 

Ако погледнем програмата за следващия месец, спортният свят сякаш едва сега стартира - ще открием, че Уимбълдън, Тур Дьо Франс, финалите на NBA са в полезрението на този оператор, следователно не можем да останем разочаровани по никакъв начин, все пак разполагаме с бонуси, а те определено печелят много внимание. Нека не забравяме, че благодарение на мобилното приложение ще можем винаги да сме близо до спортната платформа и да правим нашите прогнози в движение. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още