Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Цените на петрола достигнаха многогодишни върхове

Стойността на американския суров петрол се покачи до най-високото си ниво от октомври 2018 г.

1
 
1
 
4
khao до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
оо да, нищо не е постигал... щото ти каза! 130-140$ преди години е чисто нищо! Държавата с най големи запаси, дето се дървеше най много.. колко вади сега?... я сподели :))
1
 
2
 
3
evlogi до: khao
преди 1 месец
Нищо подобно.Този картел го имаше и рядко успяваше да постигне нещо.Но сега вече има сериозни помощници в лицето на гретоподобните и го очакват десетилетия благополучие.
0
 
2
 
2
khao до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не се оказваш прав, просто натаманяваш фактите така че да паснат на тезата ти... да си чувал че има картел, който от 4-5 години ограничава добива зада качи ценит, а ? Тоя картел го има много преди Грета да се роди...
2
 
1
 
1
преди 1 месец
Засега се оказвам прав, като прогнозирах все по-високи цени на петрола .И това ми се струва, че е само началото.Няма да се учудя ако отново видим цени над 100$ за барел до края на следващата година.И за това доста голяма заслуга ще имат западните активисти и либерали, а авторитарните петролни монархии и държави като Русия и Иран ще бъдат особено доволни.Аз ако съм на тях, ще осигурявам на екоактивистите изобилно финансиране.Всъщност, изобщо няма да се учудя ако го правят, използвайки методи,които им позволяват да скриват първоначалният произход на парите.