Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Здравният министър поиска отстраняването на директора на Агенцията по вписванията

Ако ръководителят е нарушил закона, да бъде освободен от длъжност, призова Стойчо Кацаров*

2
 
3
 
3
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Никъде по света го няма да не се спазва държавността, както това се прави от страна на внедрените корумпирани хора от бившия лойков режим!Същите са и тези от ББР. ЗАЩО ЛИ? Защо така самоотвержено се бранят? Ако са чисти пред съвестта си, ще покажан документи и ще се оттеглят, когато трябва. Това показва докъде ни е стигнала безпринципността на онзи с джипката, който ръсеше простотии (***, ще ни оправя в дупарата с 200) и раздаваше от нашите пари, но далече от София, защото знаеше, че тук не е добре приет. При простите като него селяни (както сам казваше), това минава. Ни ви ли е срам от този човек?ПРОСТО ТАКА НЕ СТАВА! Това е саботаж от страна на корупцията, за която ни говори и знае вече ЦЯЛ свят! Помислете, хора! Тези, които не сте намазвали от "щедростта" на боко за сметка на държавата, тоест нас. Мислете при гласуването на 11 юли. И гласувайте! Бойковите авгиеви обори (и на каскета милиционерски) трябва да бъдат изчегъртани и да заживеем по-почтено и по-грамотно управлявани!
1
 
4
 
2
khao до: penman
преди 5 дни
Няма профилна снимка
класически общ работник защитаваш режима на Мутрата... в тая болница са търгували с органи, ама нашия общак ги защитава! ... евала утайко!
5
 
4
 
1
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Пишман докторът (нямащ и един ден трудов стаж) Стойчо пак прави дивотии в здравеопазването, каквито ги вършеше в правителството на Иван Костов, като зам. министър на мустакатия зъболекар.