Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Биткойнът не покрива критериите за международна валута

Той е изключително волатилен, ограничен е като обем, трансакционните му разходи са високи, а няма и гарант

   1| 2    
0
 
0
 
15
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Когато един професор прави анализ на каквото и да е било то първо трябва да се образова за него . Аз не съм професор ,но мога да го опровергая за много от глупостите ,които е наговорил . Да се образова преди да коментира защото в момента дори не осъзнава колко се излага пред хората ,които са отделили стотици часове в образоване на тема биткойн .
0
 
4
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Минахме 40 :)Явно никой не ми следи мисълта ! Аз не съм инвестирал 95% от порфолиото си в биткойни :). Инвестирал съм 5% само. Тоест няма нищо абсолютно нищо лошо да инвестираш 5% от портфолиото си в супер рисков актив който може да нарасне няколко пъти, но може и да стане почти нула или да е нужно да почакаш едни 20 години да се върне нагоре.Ако спадне на 15-20 хил просто ще остана на позиция. Не играе с лостчета така,че мога да стоя на позиция и 5 години :)
1
 
1
 
13
Mechkata до: Solar Power
преди 1 месец
"Фундамента са всички малки единични хора"...звучиш фанатично (вярата ти е силна, спор няма) Ако си мислиш, че си фундамент на нещо подобно значи си крайно наивен. Под малки единични хора какво разбираш? Такива с по 1-2-3-4-5 Btc в портфейлите? На Бай Мъск му е по-голям фундамента тогава...та той дори е отскоро "фундамент" .... само да ПпрЪъдне и цената на койна се мени, наред и с другите държавни мерки / постове / спекулации и т.нИначе няма лошо, търгувайте....аз също съм на мнение, че биткойна ще скочи по някое време до 100 к заради спекулативни глупости и наивността на "малките играчи"...но че ще стане някаква разплащателна основа, рийш ли и че първите включили се в надпреварата един ден ще се събудят и ще са царете на света...не мисля.Копаенето става все по скъпо и е въпрос на време да бъде по-мащабно захапано като регулации и прочее...тогава ще оцелеят истинските едри играчи на борсата и майнър фермите.
0
 
0
 
12
michaelis23 до: Solar Power
преди 1 месец
А между другото играя лонг. Очаквам до 2-3 седмици максимум да гоним 45 хилки и нагоре. Sky is the limit :)-------------------------------------------------а ако се спусне къде 15/20 хилки кво прайш, щот тука нема plunge protection team и не спират борсата на 5% спад щот нема как да се спре ?! .... :))
0
 
1
 
11
khao до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
нали знаеш че подмяната на термини, особенно с псевдо такива се използва само от манипулаторите... :):) Като имаш нещо предвид, напиши го... не пиши глууупости! Физическо и виртуално ... това са термините.Примерно и термина "крипто" е неправилен, но там не се заяждам щото е с една идея по близо до истината заради функцията която се ползва.. но реално ква информация криптираш?... никаква!
0
 
3
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А между другото играя лонг. Очаквам до 2-3 седмици максимум да гоним 45 хилки и нагоре. Sky is the limit :)
1
 
2
 
9
Solar Power до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аналогово / Цифрово. Тук се има в предвид следното. Купуваш физическо злато от борса, трябва да го получиш примерно с пратка след 2 седмици. Трябва да го пазиш някъде. След 2-3 години решаваш да го продадеш някъде, трябва да го изпратиш, до някъде борса за да го продадеш. С биткойн става за секунди и можеш да го продадеш веднага на момента на всяка борса по света без да чакаш. Аналогов = бавно, цифрово - бързо.Това се има в предвид :)
0
 
2
 
8
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Най-добрите дни отминаха .... тези неща ги чувам вече сигурно за 10-ти път от 2013-та и уви той пак расте :) Фундамент ? Говорихме за това и преди. Какъв е фундамента в религията например исляма или християнство ? Нула ! Това не пречи обаче тези вярвания да са най-мощния двигател в света. Фундамента са всички малки единични хора :) Тук нямаме централна власт която да си печата и манипулира както си желае. Това е фундамент - вярата :) Няма по голям от него. Доказателство - религията. Сега като инфлацията стане 10% биткойна и златото са чудесно убежище. Препоръчвам 5% от портфолиото да е в крипто.
2
 
1
 
7
khao до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И да някъде бях срещнал златото е аналогово - биткойна е цифров и е точно така.----Демек с един аналогово-цифров преобразувател, ще мога да правя от злато -- биткоини ? ... Яко !
3
 
6
 
6
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да, точно за тия заклинания от соц медии говорех, "да не съжалявате, че не купихте на 37, като щяло да стане 123 хиляди милиона... :))) Всъщност същите глупости слушах и на 55 к, после и на 50 к, на 45 к, на 40 к...Имаше един оли.гофрен, дето обвсняваше във ФБ групите и ютюб, как 60 к била страхотна цена за вход. А най-добрите дни на биткойня всъщност отминаха.