Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Биткойнът не покрива критериите за международна валута

Той е изключително волатилен, ограничен е като обем, трансакционните му разходи са високи, а няма и гарант

   1| 2    
2
 
4
 
5
Dr. Vatnikov до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ама хайде де, откога чакам някой да обясни какъв е фундамента на биткойна, а все "не го разбирате" чувам? Ти новината за банките не я приемай за радостна, точно обратното - ограничава се притежанието/спекулирането с балон, че като гръмне, да няма хайде спасявайте ни с държавни пари. Но да се върнем към фундамента на биткойна, моля те, разясни го.
5
 
5
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Към тези които цъкат минуси да се съобразят с фактите и графиката на биткойна :)Относно статийката .... явно не са разбрали все още ,че биткойна никога не е искал да бъде централна или някаква международна валута управлявана от определение хора. Той е създаден точно СРЕЩУ това :) ! Затова написах,че този който е писал статията изобщо не е разбрал какъв е фундамента на биткойна и какво представлява. Относно скоростите също ! Има няколко начина да си пратиш биткойни с 0 такса и транзакцията да става след 1 секунда. Ще спомена само LND и wBTC. Който не е в час с "матряла" няма смисъл да обяснявам просто ще си казва след още 20 години - "ей..... защо не купих на 37 хиляди сега е 500 хиляди" :)
6
 
3
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Фактите ги подкрепям с графика намерих от 2013-та ...https://***.statista.com/statistics/326707/bitcoin-price-index/
10
 
3
 
2
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ами автора явно не познава "матряла" :) Първо посочените от него валути са работели защото са били златни. Всичко друго е било от ден до пладне. Банките тъкмо вчера одобриха план за криптото. Реално разрешиха на банките да притежават крипто но с определени гаранции. За какъв ч е п ми е долара или рублата или юана щом те си печатат на корем колкото искат ?! Нека си печатат но ще си купят моя биткойн за 100 хиляди скоро :) И да някъде бях срещнал златото е аналогово - биткойна е цифров и е точно така. А пък който разбрал разбрал :) Към инвеститорите - не подценявайте криптото. Едни 5% вложения се отплащат много добре за последните 10 години. Ако се страхувата просто всяка година си вадете по няколко процента от крипто печалбата и примерни си купувайте златни монетки :)А относно фактите , да те наистина говорят от $1 до $37000 в момента. Това говорят фактите :)
2
 
9
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Когато фактите заговорят, така става. Изведнъж става ясно, че е само вятър и мъгла. А, и обещания и заклинания в соц медии.