Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Здравната каса проверява „Пирогов” за съмнителни хоспитализации

Директори, които не са упражнявали контрол за такива неща, ще бъдат вероятно отстранени, каза зам.-министърът на здравеопазването Димитър Петров

2
 
1
 
7
преди 4 дни
"...новата Covid вълна наесен..."... за кога е насрочена , че не си купувам весници ... ?
1
 
5
 
6
xkm
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Този ' некадърник" много добре знае какво е създал . Започва проверката от държавните болници - за да не му остане време за частните . Прекрасни условия и готовност за работа ще създаде за посрещане на новата Covid вълна наесен .
2
 
4
 
5
преди 4 дни
Точно сегашният некадърник е един от създателите на превръщането на болниците в търговски дружества и на клиничните пътеки...Зелев, пиши и тоя в списъка..
1
 
6
 
4
преди 4 дни
ВСИЧКИ болници лъжат и това е заради системата, защото ако не усвояват пътеки заплатите им са по 600 лева. тая простотия с частна болници и болници-търговски дръжества е ПОРОЧНА. Това се знае от всички, защото нещата креатаха някак си, обаче всичко рано или късно така ще се срине, че ще се чудим уткъде е дошло.
2
 
3
 
3
преди 4 дни
Това което ставало в Лозенец при управлението на ГЕРБ се наричало търговия с органи. Верно ли е или е само поредната мръсотия на руския слугинаж назначен от Радев за да скапят държавата?
2
 
4
 
2
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Некадърниците като Стойчо и този псевдо доктор (когото лично познавам като пълен некадърник като лекар) се развихриха. Няма болница, която да не лъже в България! Най-много лъжат частните болници, но тези двамата са техни лобисти.
4
 
4
 
1
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Много го издържахте партийния секретар на герб в Пирогов. Никога нямаше да стане директор на нищо ако не беше тулупа. ВМА също е за проверка.