Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Обмисляте облачните услуги? Помислете отново

Облакът трябва да дава свобода на приложенията, вместо да ги превръща в ново предизвикателство, казва вицепрезидентът на Vmware Джо Багли

1
 
3
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Видяла жабата че подковават вола...Клауд решение с тераформи, кубернетиси и всички ла*на покрай тях е има няма 10 пъти по комплексно от онпрем.Заплатите в ИТ сектора ще растат драстично (ако мениджмънта иска бозите сътворени в клауда и да му работят, освен да се бие в гърдите че е на клауд) :).
1
 
3
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Така е, а и като се има в предвид цената за сериозни прод системи, които трябва да са на линия 24/7 с голям обмен на данни, изискващи гарантирани реусрси дори и да не се ползват в някакви часове от денонощието бързо, бързо ще разбереш, че не е дошъл моментът за облаци. Не и при тези условия. Това обаче трудно може да се обясни на изпълнителни директори, които искат да се докажат колко "модерно" мислят или колко много "работят".Най-важното нещо е да върви бизнеса и то оптимално - с минимални разходи, максимална производителност и сигурност. Колкото и да има разпределение по континенти и прочие в повечето случаи сметката и сигурността при трети участник в схемата не излизат.